ali777795 11 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه در خواست ساخت ایکون برای برنامه داشتم البته خودم یکی ساختم ولی زیاد ازش راضی نبودم چون نه طرحش زیاد جذاب بود و هم اندازش کمی کوچیک بود اگه می شه شما کمکم کنید یدونه برام بسازید ممنون اسم برنامم هم پک جادویی اسم نباشه ایکون برنامه هم طوری نیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ قرار نیس ایکون برنامه هامونم خودمون بسازیم که!!! شما میتونید به انگلیسی یا نهایتا فارسی تو نت سرچ کنید تو خود گوگل و از بخش تصاویر کلی عکس مرتبط با موضوع مورد نظرتون انتخاب کنید منم گشتم راجب پک جادویی چیز جالبی گیرم نیومد ولی یکی هست پیوست میکنم ببینید به دردتون میخوره یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز برنامه های من رو میدم به دیزاینرم ایکون بسازه تو بازار سرچ کنید appdroids برنامه هام میاد اگه میخویان بدم اون انجام بده براتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.