mkabir 186 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من از کتابخونه abzipunzip استفاده کردم ولی انگار تو آدرس دهی مشکل دارم اگر بخوام پوشه Databases داخل پوشه WhatsApp که در حافظه گوشی وجود داره زیپ کنم باید چیکار کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ Dim zip As ABZipUnzip zip.ABZipDirectory(File.DirRootExternal&"WhatsApp/Databases",File.DirRootExternal&"/whatsapp.zip") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوباره Dim zip As ABZipUnzip zip.ABZipDirectory(File.DirRootExternal&"WhatsApp/Databases",File.DirRootExternal&"/whatsapp.zip") این کارو میکنم ولی وقتی برنامه اجرا میشه force stop میده فایل هم ایجاد میشه انگار وسط کار هنگ میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ zip.ABZipDirectory(File.DirRootExternal&"/gggggg/",File.DirRootExternal&"/ggggg.zip") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
سلام دوستان من از کتابخونه abzipunzip استفاده کردم ولی انگار تو آدرس دهی مشکل دارم اگر بخوام پوشه Databases داخل پوشه WhatsApp که در حافظه گوشی وجود داره زیپ کنم باید چیکار کنم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.