امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام ، این کتابخونه popupMenu هستش که تمام متد ها و امکانات اصلی کتابخونه اصلی popupMenu رو داره مثل (عکس دار کردن آیتم ها ، اضافه کردن ساب آیتم ، قابلیت تیک خوردن آیتم ها و .....) AriaPoupMenu.rar نمونه کد : Sub Globals Dim popup As AriaPopupMenu Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l1") Activity.Color=Colors.White popup.Initialize("popup",Button1) popup.Menu.AddItem2(1,1,"Item1") popup.Menu.AddItem2(2,2,"آیتم2") popup.Menu.AddItem2(3,3,"popUpMENU") popup.Menu.AddItem2(4,4,"آیتم4") popup.Menu.AddSubMenuItem2(5,5,"آیتم5") popup.Menu.GetItem(3).SetCheckable(True) Dim submenu As AriaSubMenuItem = popup.Menu.GetItem(4).GetSubMenu submenu.AddItem2(6,6,"sub 2") submenu.AddItem2(7,7,"sub 3") popup.Menu.GetItem(0).SetTitle("Disabled") popup.Menu.GetItem(0).SetEnabled(False) End Sub Sub popup_MenuItemClick (menuItem As AriaMenuItem) As Boolean Log(menuItem.GetItemID) Log(menuItem.GetTitle) Log(menuItem.IsChackable) If menuItem.GetItemID=4 Then If menuItem.IsChecked Then popup.Menu.GetItem(0).SetTitle("Disabled") popup.Menu.GetItem(0).SetEnabled(False) menuItem.SetChecked(False) Else popup.Menu.GetItem(0).SetTitle("Enabled") popup.Menu.GetItem(0).SetEnabled(True) menuItem.SetChecked(True) End If End If Return False End Sub Sub Button1_Click popup.Show End Sub Sub popup_OnDismiss (popupMenu As AriaPopupMenu) Log("Dismiss") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سلام کتابخانه عالـــی و جالبی هست. آموزشش رو هم برای اندروید استودیو قرار داده بودید. دانلود کردم + ارزش تشکر کتبی رو داره. خیلی ممنون و موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام امین جان خسته نباشی خیلی به کار میاد ولی حالا که زحمت کشیدی به نظرم یه متد برای تغییر فونت TextView ها قرار بده. دمت گرم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام امین جان خسته نباشی خیلی به کار میاد ولی حالا که زحمت کشیدی به نظرم یه متد برای تغییر فونت TextView ها قرار بده. دمت گرم موفق باشی برای این کار باید از PopupWindow استفاده کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ دوستان که استفاده کردن این کتابخونه قابلیت ریپل هم داره برای ایتم هاش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ دوستان که استفاده کردن این کتابخونه قابلیت ریپل هم داره برای ایتم هاش بله داره توی اندروید 5 به بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ برای من به رنگ آبی درمیاد بجای سفید و لطفا بگید چطور برای آیتم ها ایکون بزاریم.چون من انجام دادم ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ برای من به رنگ آبی درمیاد بجای سفید و لطفا بگید چطور برای آیتم ها ایکون بزاریم.چون من انجام دادم ولی نشد اول از همه باید این متد رو بعد از initialize اجرا کنید : popup.SetForceShowIcon و بعد میتونین به آیتم ها آیکون بدین : popup.Menu.GetItem(0).SetIcon(LoadBitmap(...,...)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ مخسی ثنکیو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ آقای شاهدی متاسفانه بازهم نشد یعنی رنگ آبی منو تغییر نکرد و ایکون منو هم اعمال نشد. این کد رو بعد از اینیشیالایز اضافه کردم popup.SetForceShowIcon و این کدرو برای عکس نوشتم ولی عمل نکرد popup.Menu.GetItem(2).SetIcon(LoadBitmap(آدرس و نام ایکون)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ فونت میگیره یا نه ؟؟ مرسی از کتابخونه عالیتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ فونت میگیره یا نه ؟؟ مرسی از کتابخونه عالیتون برای تغییر فونت از این کتابخونه استفاده کنین http://answercenter.ir/topic/14342-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-ariapopupwindow-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای شاهدی و دوستان عزیز، یک سوال برام پیش اومد، من اگر بخوام از این کتابخونه ی باارزش شما توی مولتی پنل استفاده کنم باید چه کنم؟ چیزی به عنوان Tag ندیدم توی متدها؟ البته یه چیزی دیدم مشابه tag که فکر میکنم همین کار تگ رو انجام میده اما مطمئن نیستم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای شاهدی و دوستان عزیز، یک سوال برام پیش اومد، من اگر بخوام از این کتابخونه ی باارزش شما توی مولتی پنل استفاده کنم باید چه کنم؟ چیزی به عنوان Tag ندیدم توی متدها؟ البته یه چیزی دیدم مشابه tag که فکر میکنم همین کار تگ رو انجام میده اما مطمئن نیستم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. باتشکر شما بعد از کلیک شدن روی یه ویو پاپاپ رو باز میکنید دیگه ، اونم بهتون میده تگ رو از همون استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۶ سلام.. آغا خیلی معذرت که تاپیکو بالا میارم.. رنگ پس زمینشو چطوری تغییر بدم? سیاه میاره مثل عکس نیست که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.