ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدااینم سورس عکس گرفتن با گوشی دانلود سورسپسورد فایل : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
biglost 10 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ به نام خدااینم سورس عکس گرفتن با گوشی پسورد فایل : basic4android.org سلام اگه بخوایم هر عکسی رو که میگیره با یک اسم متفاوت ذخیره کنه باید چیکار کنیم ؟ این برنامه تمام عکس هایی که میگیریم رو به یک نام ذخیره میکنه و در نتیجه فقط یک عکس نشون داده میشه *hoho* مثلا عکس اول :1.jpg عکس دوم : 2.jpg و... تشکر *tashvigh* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
biglost 10 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ کسی نیست مشکل ما تازه واردها رو حل کنه :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ میتونی یک سری عدد رو رندوم کنی و به عنوان اسم قرار بدی. Dim GetRandomNum As Int=Rnd(10000,99999) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ کسی نیست مشکل ما تازه واردها رو حل کنه :| با سلام دوست عزیز شما می تونید از کد زیر برای رندوم کردن اسم عکس های گرفته شده بکار ببرید!! Sub Camera1_PictureTaken (Data() As Byte) camera1.StartPreview Dim random As Int random= Rnd(0,99999) File.MakeDir(File.DirRootExternal,"Ph/pic") Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Ph/pic" & random & ".jpg", False) out.WriteBytes(Data, 0, Data.Length) out.Close ToastMessageShow("Image saved: " & File.Combine(File.DirRootExternal, ".jpg"), True) btnTakePicture.Enabled = True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اگه میشه راهنمایی کنید تا با دوربین جلو کار کنه.ممنون از زحمات شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان گرامی دوستان من میخوام بدونم چطور برای ذخیره عکس بارندوم ولی بصورتی که نام ذخیره شده با تاریخ و ساعت همراه باشه مثلا 20140503-2030 باشه نمیخوام از رندوم شماره استفاده کنم 454633676 یه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ رندوم تاریخ و ساعت؟ خب اگه قصد رندوم کردن تاریخ و ساعتو دارید خب بازم میشه مثاله بالا*مکار* اگه میخوایید کنار اسم تاریخم زده بشه من کد بالا رو واست تغییر دادم: Sub Camera1_PictureTaken (Data() As Byte) camera1.StartPreview Dim random As Int random= Rnd(0,99999) Dim Spliter() As String Spliter = Regex.Split("/", DateTime.Date(DateTime.Now)) File.MakeDir(File.DirRootExternal,"Ph/pic") Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Ph/pic" & random &"_"&Spliter(0)&Spliter(1)&Spliter(2)&".jpg", False) out.WriteBytes(Data, 0, Data.Length) out.Close ToastMessageShow("Image saved: " & File.Combine(File.DirRootExternal, ".jpg"), True) btnTakePicture.Enabled = True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ در کل به نظر من نیازی به رندم نداره اصلا. شما که نمیتونید توی یک ثانیه دو تا عکس بگیرید. اون تاریخ و زمان دقیق رو برای نام ذخیره شده استفاده کنید *همینه* ×××××××××××××××××××××××××× حرف های استاد آرتا رو گوش کنید به سعادت برنامه نویسی خواهید رسید *مکار* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ رندوم تاریخ و ساعت؟خب اگه قصد رندوم کردن تاریخ و ساعتو دارید خب بازم میشه مثاله بالا*مکار* اگه میخوایید کنار اسم تاریخم زده بشه من کد بالا رو واست تغییر دادم: Sub Camera1_PictureTaken (Data() As Byte) camera1.StartPreview Dim random As Int random= Rnd(0,99999) Dim Spliter() As String Spliter = Regex.Split("/", DateTime.Date(DateTime.Now)) File.MakeDir(File.DirRootExternal,"Ph/pic") Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Ph/pic" & random &"_"&Spliter(0)&Spliter(1)&Spliter(2)&".jpg", False) out.WriteBytes(Data, 0, Data.Length) out.Close ToastMessageShow("Image saved: " & File.Combine(File.DirRootExternal, ".jpg"), True) btnTakePicture.Enabled = True End Sub ممنون عزیز ولی واسه ساعت چطوره ... که دقیقا ساعت و دقیقه و ثانیه رو بزنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ کافیه این کد رو بنویسید و باز هم جدا کنید: Dim TimeSpliter() As String TimeSpliter = Regex.Split(":",DateTime.Time(DateTime.Now)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
baset 10 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام به ادستادان عزیز ایا راهی هست که بشود فیلم را هم به جای عکس با این روش ذخیره کرد مممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ببخشید دوستان در مورد استفاده از دوربین جلو هم توضیحاتی بفرمایند ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه ممکنه سورس انتخاب عکس از گالری هم بزارینم ممنون می شم*herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه ممکنه سورس انتخاب عکس از گالری هم بزارینمممنون می شم*herher* درود از این روش استفاده فرمایید Sub img_profile_Click Dim cc As ContentChooser cc.Initialize("Imagechooser") cc.Show("image/*","انتخاب تصویر") End Sub و در نهایت از گالری با توجه به فرمت تعریف شده در چوزر یک تصویر را انتخاب میکنید در برنامه شما روبداد زیر اتفاق میافته : Sub Imagechooser_Result(Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) رویداد بعد از انتخاب تصویر ... End sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arm 1 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اگه میشهیه اسکرین شات از کد های گرفتن عکس بذارید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elysium1368 19 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ به نام خدا اینم سورس عکس گرفتن با گوشی Camera.rar 339.18K 1532 تعداد دریافت ها سلام. یا من اشتباه میکنم یا این سورس مربوط به نمودارهاست؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سلام. یا من اشتباه میکنم یا این سورس مربوط به نمودارهاست؟؟!! سلام. این سورس عکس گرفتن با دوربین گوشی با کتابخانه Camera هستش. لینک پست اول ویرایش شد ، فکر کنم مشکل داشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid12 1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام چطوری کیفیت عکس رو بالا ببریم عکس گرفته شده اصلا کیفیت نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid12 1 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ به نظرم اگه از کتابخونهEZCAMERA استفاده کنی بهتره اگه عکس با کیفیت میخوای دوربین خود گوشی رو صدا میزند اما من باهاش یه مشکل دارم و اینه که تو بعضی از گوشی ها کار نمیده سورسش رو تو گوگل اگه سرچ کنی راحت پیدا میشه فقط بی زحمت ببین تو گوشیت کار میده یا نه و لطفا به من اطلاع بده [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.