امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ، این یه سورس همراه با انیمیشن آیتم ها ، PullToRefresh ، استفاده از کتابخانه پیکاسوی آریالیست ویو ، استفاده از کتابخونه AriaPopupMenu و تنظیمات و ... AriaListVieCustomList.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید من از اریا لیست ویو 7.50 استفاده میکنم ولی ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ شما هرجا که . زدم ببر خط بعد قبلشم بزن .picassoاینجوری picasso.initializeAssets("") picaaso.fit picasso.toimageview(..) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ کدها درست شد ولی الان از ریسورسها ایراد میگیره ریسوس های ورژن 7 رو براش گذاشتم 7.5 ریسوس نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ به نظر api ای که استفاده میکنین زیر 21 ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ به نظر api ای که استفاده میکنین زیر 21 ! آره گذاشتم رو 22 اوکی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aminhso 0 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ به نظر api ای که استفاده میکنین زیر 21 ! حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aminhso 0 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ، این یه سورس همراه با انیمیشن آیتم ها ، PullToRefresh ، استفاده از کتابخانه پیکاسوی آریالیست ویو ، استفاده از کتابخونه AriaPopupMenu و تنظیمات و ... AriaListVieCustomList.zip من این کتابخونه رو تازه خریدم آیا میشه از دیتابیس آنلاین عکسارو بگیره و نشون بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ من این کتابخونه رو تازه خریدم آیا میشه از دیتابیس آنلاین عکسارو بگیره و نشون بده ؟ دوست عزیز لازم کل پست اولو نقل قول کنید در ضمن سوال در مورد این سورس دارید میتونید اینجا بپرسید ضمنا سوالات مربوط به آریالیست ویو رو تاپیک اصلی آریا لیست ویو بپرسید اول شما تمام آموزش های آریا لیست ویو رو ببنید بعد سوالتونو رو مطرح کنید دقیقا چیزی که شما میخاید آموزشش رو آقای شاهدی درست کردند یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aminhso 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ @@dftbayat, هر چقدر گشتم پیدا نشد دوست عزیز دیتابیس افلاینم نیس شما دیدی لینکشو بده مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aminhso 0 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام کاستوم اریا لست ویو با دیتابیس آنلاین آموزشش هس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
netlog 9 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۵ سلام. خیلی عالی. برای من این خطا رو داد: ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** java.lang.NoSuchMethodError: android.widget.PopupMenu.getDragToOpenListener at ariagp.popup.AriaPopupMenu.SetDragToOpenListener(AriaPopupMenu.java:108) at araigp.arialistview.example.main._activity_create(main.java:398) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:703) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:337) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:247) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:134) at araigp.arialistview.example.main.afterFirstLayout(main.java:102) at araigp.arialistview.example.main.access$000(main.java:17) at araigp.arialistview.example.main$WaitForLayout.run(main.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4424) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = true ** ** Service (starter) Destroy ** لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M one star 0 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من هم باارور جناب Ali مواجه شدم همه کتاب خونه های لازم رو هم تیکش رو زدم همین طور که گفتید انجام دادم ولی بازهم ارور می ده از خط اول این کد ایراد می گره وتو قسمت لوگو قرمز نشون می ده اگه می شه یه کم توضیح بدید هر کاری کردم نشد picasso.initializeAssets("") picaaso.fit picasso.toimageview(..) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.