ali777795 11 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من دو تا سوال از خدمتتون داشتم 1. دوستان نمی دونم مشکل کدم چیه که برا خروج از برنامه بله و خیر بزنم هر دوش از برنامه میاد بیرون عکس کدم پیوست کردم 2. و سوال دومم اینکه چجوری به برنامه بفهمونم که اگه دکمه بک زد و منو بسته بود پیغام خروج نشون بده و اگه منو باز بود وقتی کاربر دکمه بک زد منو ببنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من دو تا سوال از خدمتتون داشتم 1. دوستان نمی دونم مشکل کدم چیه که برا خروج از برنامه بله و خیر بزنم هر دوش از برنامه میاد بیرون عکس کدم پیوست کردم Untitled.png 2. و سوال دومم اینکه چجوری به برنامه بفهمونم که اگه دکمه بک زد و منو بسته بود پیغام خروج نشون بده و اگه منو باز بود وقتی کاربر دکمه بک زد منو ببنده سلام برای سوال اول شما قبل end if آخر یه Return True بنویسید مشکل حل میشه برای سوال دوم منوی شما چجور منوییه؟اسلاید منو یا خود منوی بیسیک؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
سلام دوستان من دو تا سوال از خدمتتون داشتم
1. دوستان نمی دونم مشکل کدم چیه که برا خروج از برنامه بله و خیر بزنم هر دوش از برنامه میاد بیرون عکس کدم پیوست کردم
2. و سوال دومم اینکه چجوری به برنامه بفهمونم که اگه دکمه بک زد و منو بسته بود پیغام خروج نشون بده و اگه منو باز بود وقتی کاربر دکمه بک زد منو ببنده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.