amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت همه عزیزان من یه لیست ویو سفارشی دارم که میخوام یه دکمه شناور رو بهش نسبت بدم اگه لیست ویو معمولی بود به صورت زیر میشد این کار رو انجام داد FloatingActionButton1.AttachToListView(listview1) اما چون کاستوم لیست ویو هست ارور میده میخواستم ببینم ایا راهی هست که بشه این کار رو کررد یا خیر؟ ممنون از همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از پاسختون دوست عزیز اما من که اسکرول ویو ندارم این ساب رو چطور بنویسم؟ ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ شما به جای scrollview1 اون eventy که باش کاستوم لیست ویوتون رو اینشیالایز کردین بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ داداش اخه کاستوم لیست ویو فقط یه ساب داره اونم item click هست و پیزی تحت عنوان اسکرول ویو چنج نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز شما منظورتون از کاستوم لیست ویو چیه دقیقا؟؟؟ ما تو بیسیک یه کتابخونه داریم به ااسم customlistview از همین استفاده میکنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ بله خودشه از همین استفاده میکنم Dim clv As CustomListView لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ خو مشکلی نداره که اون سابی که بالا نوشتم رو به اکتیویتیتون اضافه کنید فقط دقت کنید به جای scrollview نام اون event ی که باش customlistview رو اینشیالایز کردین بدین مشکلی نباید باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ داش کد رو دقیقا طبق چیزی که گفتید انجام دادم منتها هیچ اتفاق خاصی نمی افته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ به جای ScrollView1_ScrollChanged بنویسید ScrollView1_position ببینید حل میشه یا نه اگه نشد بگو سورس بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز این رو هم گذاشتم اما متاسفانه این هم جواب نداد و اتفاق خاصی نیوفتاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ این سورس رو ببینید float.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام بابت سورس ممنون عزیز اما زمانی که اسکرول میکنیم FAB محو نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ خیر دوست عزیز امکان attach کردن نیست ولی میتونید به شکل زیر خودتون اون رو پیاده کنید توی متد ScrollChanged مربود به کاستوم لیست ویوتون این کد رو بنویسید البته اول متغیر mLastScrollY رو توی گلوبال تعریف و مقدار صفر بش بدین Sub ScrollView1_ScrollChanged(Position As Int) If Abs(Position - mLastScrollY) > 3dip Then If Position > mLastScrollY Then Fab1.Hide(True) Else Fab1.Show(True) End If End If mLastScrollY = Position End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir mahdizadeh 109
سلام خدمت همه عزیزان
من یه لیست ویو سفارشی دارم که میخوام یه دکمه شناور رو بهش نسبت بدم اگه لیست ویو معمولی بود به صورت زیر میشد این کار رو انجام داد
اما چون کاستوم لیست ویو هست ارور میده میخواستم ببینم ایا راهی هست که بشه این کار رو کررد یا خیر؟
ممنون از همه دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.