میلاد 441 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من یه سری رنج آدرس دارم تو بعضیاش عکسه تو بعضیاش هم نه ! 1.میخوام توی مولتی پنل با کتابخونه پیکاسو عکسا رو لود کنم چجور تشخیص بدم اون ادرس عکس داره ؟ ادرس عکسا به طور مثال : answercenter.ir/7 , answercenter.ir/6 ,answercenter.ir/5 ,answercenter.ir/4 ,answercenter.ir/3 ,answercenter.ir/2 ,answercenter.ir/1 ادرس ها هم پشت سر هم مثل مثال هست و به صورت یکی یکی 2. چه الگوریتمی بنویسم ک به صورت منظم اون ادرس ها رو بسازه و توی هیتلر تشخیص عکس بزاره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ خب واسه اینکار بیابد اول متنتون رو regex کنید list=Regex.Split(",",matn) اینجوری هر لینک توی یه خونه لیست قرار میگیره حالا هر خونه رو تو ی رشته بریز و بگو اگر سه حرف اخر jpg بود لینک عکسه For i=0 To List.size-1 st=List.get(i) If st.SubString2(st.Length-3,st.Length)="jpg" Then Picasso.LoadUrl(st).IntoImageView(ImageView) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ ممنون اما عکسا اسمشون مشخص نیست که اخرش فرمت عکس رو نشون داده باشه به صورت یه رنج عددی هستن answercenter.ir/7 , answercenter.ir/6 ,answercenter.ir/5 ,answercenter.ir/4 ,answercenter.ir/3 ,answercenter.ir/2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ ممنون اما عکسا اسمشون مشخص نیست که اخرش فرمت عکس رو نشون داده باشه به صورت یه رنج عددی هستن answercenter.ir/7 , answercenter.ir/6 ,answercenter.ir/5 ,answercenter.ir/4 ,answercenter.ir/3 ,answercenter.ir/2 خب اگر مثلا رنج 5 تا 27 عکس باشه بازم باید regex کنید تا اسم رو بدست بیارید list2=Regex.Split("/",st) الا اخرین خونه list2 اسم عکسه که با عدد مشخص کردید مثلا اگر لینکتون این باشه http://answercenter.ir/topic/14338/17 17 رو به شما بر میگردونه حالا شرط بذارید if lst2.get(lst2.size-1)>4 and lst2.get(lst2.size-1)<28 then Picasso.LoadUrl(st).IntoImageView(ImageView) end if که کلیات کارت میشه For i=0 To List.size-1 st=List.get(i) list2=regex.split("/",st) If list2.get(list2.size-1)>4 and list2.get(list2.size-1)<28 Then Picasso.LoadUrl(st).IntoImageView(ImageView) End If next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد 441
با سلام
من یه سری رنج آدرس دارم
تو بعضیاش عکسه تو بعضیاش هم نه !
1.میخوام توی مولتی پنل با کتابخونه پیکاسو عکسا رو لود کنم
چجور تشخیص بدم اون ادرس عکس داره ؟
ادرس عکسا به طور مثال :
answercenter.ir/7 , answercenter.ir/6 ,answercenter.ir/5 ,answercenter.ir/4 ,answercenter.ir/3 ,answercenter.ir/2
,answercenter.ir/1
ادرس ها هم پشت سر هم مثل مثال هست و به صورت یکی یکی
2. چه الگوریتمی بنویسم ک به صورت منظم اون ادرس ها رو بسازه و توی هیتلر تشخیص عکس بزاره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.