hadi666 28 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ با سلام به دوستان بیسیکی من یه برنامه دیدم که اسلید منوش خیلی خفن باز میشد و کلا خصوصیاتش با کتابخونه slidemenuewrapper تفاوت داشت از دوستان اگر کسی یه کتابخونه اضافه برا اینکار میدونه بگه ..... عکس برنامه ای که دیدم رو پیوست کردم (به ترتیب شماره باز شوند) سوالام داخلش این هست که اولا چجوری منو از یه قسمت پایین تر از اون تیکه بالا باز میشه و دوم اون عکس منو سه خط گوشه بالا سمت چپ چوری مثل حالت gesture با کشیدن منو حرکت میکنه و میشه فلش back و بعد هم با بستن منو اونم به حالت اول برمیگرده از دوستان خواهش میکنم اگه کسی راه حلی واسه این موضوع داره بکه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز خواستی به این تاپیک هم یک سر بزن سورس خوبیه باید خودت یکم دست کاریش کنی http://answercenter.ir/topic/7383-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ دیزاین ساپورت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi666 28 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ دیزاین ساپورت در رابطه با طراحی متریال هست یا نه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hadi666 28
با سلام به دوستان بیسیکی
من یه برنامه دیدم که اسلید منوش خیلی خفن باز میشد و کلا خصوصیاتش با کتابخونه slidemenuewrapper تفاوت داشت
از دوستان اگر کسی یه کتابخونه اضافه برا اینکار میدونه بگه ..... عکس برنامه ای که دیدم رو پیوست کردم (به ترتیب شماره باز شوند)
سوالام داخلش این هست که اولا چجوری منو از یه قسمت پایین تر از اون تیکه بالا باز میشه
و دوم اون عکس منو سه خط گوشه بالا سمت چپ چوری مثل حالت gesture با کشیدن منو حرکت میکنه و میشه فلش back و بعد هم با بستن منو اونم به حالت اول برمیگرده
از دوستان خواهش میکنم اگه کسی راه حلی واسه این موضوع داره بکه ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.