basicofdata 99 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام من در Activity_Create با کد های EditText1.Visible = False EditText1.Enabled = False قصد غیرفعال کردن edittext را داشتم که وقتی روی باتون کلیک شده فعال بشه اما غیر فعال نمیشه که فعال بشه چکار کنم ممنون کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ درود درست میگفتید کد را در قسمتم Activity_Resume نوشتم و مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام من در Activity_Create با کد های EditText1.Visible = False EditText1.Enabled = False قصد غیرفعال کردن edittext را داشتم که وقتی روی باتون کلیک شده فعال بشه اما غیر فعال نمیشه که فعال بشه چکار کنم ممنون کمک کنید کدتون درسته امکان نداره عمل نکنه سورستون رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
basicofdata 99
سلام من در Activity_Create با کد های
قصد غیرفعال کردن edittext را داشتم که وقتی روی باتون کلیک شده فعال بشه اما غیر فعال نمیشه که فعال بشه
چکار کنم
ممنون کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.