arashb4a 23 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام می خوام برنامه ای بنویسم که لیست برنامه های نصب شده روی گوشی طرف رو نشون بده و بعد با انتخاب هر برنامه، اون برنامه قفل شه و کاربر نتونه اون برنامه رو اجرا کنه باید چیکار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ راستش منم تو فکر این بودم که همچین برنامه هایی چطور ساخته میشن.اول که باید لیست برنامه هایی که تو گوشی نصبه به همراه اسم پکیج رو بگیریم و داخل یه لیست بریزیم. تا اینجا که چیزی نیست. اما فکر کنم بقیه اش باید توی سرویس یه چیزی تعریف بکنیم که مثلا اگه برنامه ای با فلان اسم پکیج اجرا شد توقفش کنه و اکتیویتی رو باز کنه و ازش یه رمز بخواد و تا وقتی که طرف رمز درست رو وارد نکرده ، اگه وارد اون برنامه بشه درجا توقف بشه. چجوری باید لیست برنامه ها و پکیج ها رو گرفت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread1574.html#post9649 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ راستش منم تو فکر این بودم که همچین برنامه هایی چطور ساخته میشن. اول که باید لیست برنامه هایی که تو گوشی نصبه به همراه اسم پکیج رو بگیریم و داخل یه لیست بریزیم. تا اینجا که چیزی نیست. اما فکر کنم بقیه اش باید توی سرویس یه چیزی تعریف بکنیم که مثلا اگه برنامه ای با فلان اسم پکیج اجرا شد توقفش کنه و اکتیویتی رو باز کنه و ازش یه رمز بخواد و تا وقتی که طرف رمز درست رو وارد نکرده ، اگه وارد اون برنامه بشه درجا توقف بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ نه اینطوری نیس اگه اینطوری بود توی گوشی پیغام has stopped نمایش داده میشد احتمالا اصلا قبل اجرا باید جلوش رو بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ آره خب درسته باید قبل از اجرا جلوش گرفته بشه. منم حدس زدم ، خودم تاحالا همچین چیزی کار نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arashb4a 23
با سلام
می خوام برنامه ای بنویسم که لیست برنامه های نصب شده روی گوشی طرف رو نشون بده و بعد با انتخاب هر برنامه، اون برنامه قفل شه و کاربر نتونه اون برنامه رو اجرا کنه
باید چیکار کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.