basicofdata 99 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت کاربران انجمن من در جستجو هایی که انجام دادم چیزی به نام تغییر رنگ مسیج باکس ندیدم همانند این عکس من می خواهم رنگ مسیج باکس را به سفید تغییر بدم اگر از دوستان کسی می داند چجوری این کار را بکنم راهنمایی ام کند (لطفا خواهشن با کد راهنمایی کنید و نگویید که چکار کنم من تازه کارم) اگر هم این اموزش از قبل بوده است لینک را برایم ارسال نمایید (خودم پیدا نکردم) با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز میتونید از این کتابخونه استفاده کنید: http://answercenter.ir/topic/13971-کتابخونه-پارس-مسیج-باکس-ParsMSGBOX لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اگه تم برنامتون رو به متریال تغییر بدین سفید میشه http://answercenter.ir/topic/9380-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-xml/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام باید تم برنامه رو به Light تغییر بدید: SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") کد بالا رو در مانیفست قرار بدید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ممنون از راهنماییتون خیلی ممنونم بهترین گزینه بود لطفا تاپیک را قفل نکنید تا نمونه عکس ها را هم بگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
basicofdata 99
سلام خدمت کاربران انجمن
من در جستجو هایی که انجام دادم چیزی به نام تغییر رنگ مسیج باکس ندیدم
همانند این عکس
من می خواهم رنگ مسیج باکس را به سفید تغییر بدم اگر از دوستان کسی می داند چجوری این کار را بکنم راهنمایی ام کند
(لطفا خواهشن با کد راهنمایی کنید و نگویید که چکار کنم من تازه کارم)
اگر هم این اموزش از قبل بوده است لینک را برایم ارسال نمایید (خودم پیدا نکردم)
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.