basicofdata 99 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 سلام خدمت کاربران انجمن من در جستجو هایی که انجام دادم چیزی به نام تغییر رنگ مسیج باکس ندیدم همانند این عکس من می خواهم رنگ مسیج باکس را به سفید تغییر بدم اگر از دوستان کسی می داند چجوری این کار را بکنم راهنمایی ام کند (لطفا خواهشن با کد راهنمایی کنید و نگویید که چکار کنم من تازه کارم) اگر هم این اموزش از قبل بوده است لینک را برایم ارسال نمایید (خودم پیدا نکردم) با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 سلام دوست عزیز میتونید از این کتابخونه استفاده کنید: http://answercenter.ir/topic/13971-کتابخونه-پارس-مسیج-باکس-ParsMSGBOX لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اگه تم برنامتون رو به متریال تغییر بدین سفید میشه http://answercenter.ir/topic/9380-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-xml/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 سلام باید تم برنامه رو به Light تغییر بدید: SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") کد بالا رو در مانیفست قرار بدید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 با سلام ممنون از راهنماییتون خیلی ممنونم بهترین گزینه بود لطفا تاپیک را قفل نکنید تا نمونه عکس ها را هم بگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
basicofdata 99
سلام خدمت کاربران انجمن
من در جستجو هایی که انجام دادم چیزی به نام تغییر رنگ مسیج باکس ندیدم
همانند این عکس
من می خواهم رنگ مسیج باکس را به سفید تغییر بدم اگر از دوستان کسی می داند چجوری این کار را بکنم راهنمایی ام کند
(لطفا خواهشن با کد راهنمایی کنید و نگویید که چکار کنم من تازه کارم)
اگر هم این اموزش از قبل بوده است لینک را برایم ارسال نمایید (خودم پیدا نکردم)
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.