payam2000 18 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من موقع ران گرفتن از پروژه متریال با ارور در تصویر مواجه میشم تصویر ارور را پیوست کردم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ با سلام فکر کنم میگه اونجا یک فایلی هست پاک کنی حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ با سلام فکر کنم میگه اونجا یک فایلی هست پاک کنی حل بشهپاک کردماین ارور میاد B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error C:\Users\PAYAM-PC\Desktop\payam\android\Material_test\Objects\bin\extra\res1\res\values-v23\values-v23.xml:4: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:TextAppearance.Material.Widget.Button.Inverse'. C:\Users\PAYAM-PC\Desktop\payam\android\Material_test\Objects\bin\extra\res1\res\values-v23\values-v23.xml:34: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Button.Colored'. فرستاده شده از YOGA Tablet 2-830LCِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ پاک کردم این ارور میاد B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error C:\Users\PAYAM-PC\Desktop\payam\android\Material_test\Objects\bin\extra\res1\res\values-v23\values-v23.xml:4: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:TextAppearance.Material.Widget.Button.Inverse'. C:\Users\PAYAM-PC\Desktop\payam\android\Material_test\Objects\bin\extra\res1\res\values-v23\values-v23.xml:34: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Button.Colored'. فرستاده شده از YOGA Tablet 2-830LCِ من با Tapatalk یک عکس از ارورت بزار اینجوری واضح نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ یک عکس از ارورت بزار اینجوری واضح نیست http://s6.picofile.com/file/8257215592/Screenshot_301_.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ این مشکل حل شده با سلام من موقع ران گرفتن از پروژه متریال با ارور در تصویر مواجه میشم تصویر ارور را پیوست کردم لطفا راهنمایی کنید و این مشکل یک مشکل جدیده http://s6.picofile.com/file/8257215592/Screenshot_301_.png برای حل شدن مشکلت باید وایسی یکی از اساتید بیاد و جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ http://s6.picofile.com/file/8257215592/Screenshot_301_.png این ارور میگه که ریسورس ها رو پیدا نکرده شما دقیقا میخوایین چیکار کنین؟ اکشن بار داره اون لایوتی که لود کردین؟ راستی من دقیق متوجه نشدم اون عکسی هم که گرفتین جلوی اون ادرس ریورس گرفته دیده نمیشه یکم بیشتر توضیح بدین تا مشکلتون رو رفع کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ این ارور میگه که ریسورس ها رو پیدا نکرده شما دقیقا میخوایین چیکار کنین؟ اکشن بار داره اون لایوتی که لود کردین؟ راستی من دقیق متوجه نشدم اون عکسی هم که گرفتین جلوی اون ادرس ریورس گرفته دیده نمیشه یکم بیشتر توضیح بدین تا مشکلتون رو رفع کنیم اکشن بار داره سورس متریال دیگه ای هم بخوام ران بگیرم همین مشکل رو دارم آدرس ریسورس ها: #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اکشن بار داره سورس متریال دیگه ای هم بخوام ران بگیرم همین مشکل رو دارم آدرس ریسورس ها: #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity آدرس ریسورس ظاهران درسته میخوایین سورس رو بذاریم منم یه تست گیرم ازش ببینیم مشکل از سورس هستش یا از چیز دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ آدرس ریسورس ظاهران درسته میخوایین سورس رو بذاریم منم یه تست گیرم ازش ببینیم مشکل از سورس هستش یا از چیز دیگه حتی اون پوشه رو که گفتن پاک کنم بعد از اینکه b4a رو باز و بسته میکنم دوباره میاد و همون ارور الآن روی این سورس هم تست کردم همین ارور به وجود میاد: http://s7.picofile.com/file/8257233676/AppCompatBaseExample3_20.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام . منم همین مشکل رو داشتم ولی وقتی پوشه extras و اون فایل هایی که برای بیسیک نسخه 6 لازمه رو به روز رسانی کردم مشکلم حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام . منم همین مشکل رو داشتم ولی وقتی پوشه extras و اون فایل هایی که برای بیسیک نسخه 6 لازمه رو به روز رسانی کردم مشکلم حل شد.من پوشه support رو بروزرسانی کردمولی درست نمیشه فرستاده شده از YOGA Tablet 2-830LCِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ من پوشه support رو بروزرسانی کردم ولی درست نمیشه فرستاده شده از YOGA Tablet 2-830LCِ من با Tapatalk به غیر از support باید یه پوشه ای به نام m2repository این هم باشه اگه اشتباه نکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ به غیر از support باید یه پوشه ای به نام m2repository این هم باشه اگه اشتباه نکنمشما بروزرسانی این پوشه رو دارید؟اگه میشه آپلود کنید چون همه جا SDK کامل برای دانلود هست فرستاده شده از YOGA Tablet 2-830LCِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ من کل sdk رو به روز کردم یعنی تمام پوشه هاشو به اندروید 6 یعنی api23 پوشه extra خودم رو هم واستون الان اپلود میکنم منتهی یکم طول میکشه 300 مگابایته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ریسورس ها رو درست ندادی ریسورس هاتو کامل کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ریسورس ها رو درست ندادی ریسورس هاتو کامل کن یعنی به این شکل؟ #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: D:\Android\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ این لینک پوشه extra که دوستان خودشون پیشنهاد دادن http://answercenter.ir/topic/14343-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-extras-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-b4a-v60/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ یعنی به این شکل؟ #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: D:\Android\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity اول sdk خودت بروز کن دوم از نسخه ی جدید اپکامپت استفاده کن نیاز نیست هیچ ادرس ریسورسی رو بدی یعنی دیگه نباید بدی اگر بدی خطا میگیره ازت 3.2 داخل انجمن دوستان گذاشتنش اگر هم ازنسخه ی 3 استفاده میکنی لازم نیست ادرس ریسورس های sdk بدی که اینجا دادی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ پوشه extra رو دانلود کردم با api 23 هم باز کردم ریسورس هم نزدم ولی باز همون ارور رو داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ لطفا کسی راهنمایی کنه خیلی مهمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
payam2000 18
با سلام
من موقع ران گرفتن از پروژه متریال با ارور در تصویر مواجه میشم
تصویر ارور را پیوست کردم
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.