mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من یک وب ویو دارم می خوام وقتی کشید پایین رفرش شه مثل لیست ویو نرم افزار دیوار که یک ایتم میاد پایین و میچرخه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ میشه بگید چه طوری باش کار کنم؟؟// لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi666 28 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من یک وب ویو دارم می خوام وقتی کشید پایین رفرش شه مثل لیست ویو نرم افزار دیوار که یک ایتم میاد پایین و میچرخه سلام دوست عزیز این کار با کتابخونه ای که اقا مهدی گفتن امکان پذیره این کتابخونه جزو طراحی متریال هستش و باید یه دانش جزیی از متریال داشته باشد پکیج کلیش که شامل همین موضوع همه میشه داخل سایت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/14393-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-ahswipetorefresh-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pull-to-refresh/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ با سلام اقای ایزدی میشه در تایپیکتون رفرش وب ویو هم بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ با سلام اقا لطفا کمکم کنید کارم متوقف شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ درود میتونید از طریق کتابخانه های PullToRefresh همچین کاری رو انجام بدید این کتابخونه مشکلتون رو برطرف میکنه: AHSwipeToRefresh لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من یک وب ویو دارم می خوام وقتی کشید پایین رفرش شه مثل لیست ویو نرم افزار دیوار که یک ایتم میاد پایین و میچرخه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.