RezaAli 106 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من وقتی برنامه ام رو گوشیم نصب میکنم ارور there is a problem parsing the package میاد مشکل از کجاست؟؟ باید چی کار کنم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان مشکل حل شد از تمام کسایی که کمک کردن ممنونم اون دوستانی که این مشکل رو دارن، باید تیک کتابخانه LNsetting رو بردارند چون این کتابخانه باعث تداخل در کتابخانه توسعه یار میشه و ارور There is a problem parsing the package نمایان میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appjet 0 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ منم درگیر این مشکل شدم روی امولاتور nox اجرا میشه اما روی گوشی ها اجرا نمیشه خواهش می کنم یکی کمکم کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ این سری مشکلات خیلی عادیه من خودمم هم برخوردم ولی حلش کردم اکثر این مشکلات بخاطر ورژن بیسیکه که کتابخونه و منیفست سایت رو ساپورت نمیکنه البته اگه کدارو درست بنویسی . یه آپدیت کنی بیسیکو حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، این یعنی در تجزیه بسته مشکلی پیش اومده ، یا MinSDK برنامه بیش تر از نسخه اندروید دستگاه هست ، یا فایل APK ناقص هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، این یعنی در تجزیه بسته مشکلی پیش اومده ، یا MinSDK برنامه بیش تر از نسخه اندروید دستگاه هست ، یا فایل APK ناقص هست. ممنون از راهنمایی شما Min SDK برنامه ام 5 هست و TARGET SDK هم 19 ولی باز هم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ برنامه رو روی نسخه ی اندروید بالاتر امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ برنامه رو روی نسخه ی اندروید بالاتر امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه؟ روی تمام گوشی ها همین ارور رو میده باید بگم که به Manifest برنام ام یکسری کد که از سایت توسعه یار گرفتم اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ روی تمام گوشی ها همین ارور رو میده باید بگم که به Manifest برنام ام یکسری کد که از سایت توسعه یار گرفتم اضافه کردم تمام کدهای Manifest برنامتون رو قرار بدید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ تمام کدهای Manifest برنامتون رو قرار بدید لطفا از کد های manifest اسکرین شات گرفتم و پیوست کردمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ داداش یا من اشتباه میبینم یا شما دوتا کد رو یه بار تکرار کردین: add manifes text دوبار تکرار شده. دومی رو بزارین زیر اولی وبعد جمله دوم add manifes text رو حذف کنین. ان شا الله حل بشه. شما دوتا دسترسی همسان با مدهای متفاوت دادین. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از کمکتون ولی درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ داداش مانیفست رو مرتب کن. سعی کن هر دسترسی دستورات خودشو داشته باشه و از هر دسترسی مادر، فقط یکی باشه. مطمئن باش درست میشه. در ضمن اپ قبلی رو کمپلت ریمو کن و بعد فایل ویرایشی رو تست بزن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
RezaAli 106
سلام دوستان
من وقتی برنامه ام رو گوشیم نصب میکنم
ارور there is a problem parsing the package میاد
مشکل از کجاست؟؟
باید چی کار کنم؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.