ali777795 11 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من می خوام برنامم تو مایکت بزارم اما وقتی فایل می زارم تا ثبت می زنم ارور زیر می گه ایا برنامم ثبت شده ؟ و اگه نشده چیکارش کنم که ثبت بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ داداش گلم پکیج نیم رو عوض کن نه اسم برنامه. اگر در بیسیکه که برو به : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام. پکیج نیم برنامه رو عوض کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام. پکیج نیم برنامه رو عوض کن. ممنون داداش ولی من هر چی اسم عوض می کنم بازم همون ارور می ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
سلام دوستان من می خوام برنامم تو مایکت بزارم اما وقتی فایل می زارم تا ثبت می زنم ارور زیر می گه ایا برنامم ثبت شده ؟ و اگه نشده چیکارش کنم که ثبت بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.