ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا اینم سورس نمودار در واقع به درد ساختن برنامه ی میخوره که حافظه تلفن رو نشون بده Charts.zip پسورد: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ من میخام از این نمودار در برنامم استفاده کنم سوالهای زیادی دارم فعلا اولیش اینکه وقتی تعداد آیتمها زیاد بشه پنل نمودار عرض تر بشه و اسکرول بشه الان اگه 100 تا آیتم هم بهش بدیم همه رو در عرض صفحه جا میده کدهاشو دیدم ولی سر در نیاوردم که تو کدوم قسمت باید تغییر ایجاد کنم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ استاد آرمان بهتره یه توضیحی روی این سورسیکه گذشتند بدن تا کاراییش بالاتر بره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr_marashi 2 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز بنده از کتابخانه googlecharts برای نمودار کشیدن استفاده میکنم اما با یه مشکلی مواجه شدم. به نظرم با اینترنت کار میکنه یعنی زمان کشیدن نمودار حتما به اینترنت احتیاج داره دوستان اگر کسی با این کتابخانه کار کرده لطفا راهنمایی کنه ممنونم از دوستان همیشه در صحنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.