amiro72 17 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام اقا راهی هست متنی که از یه فایل تکست اوردیم توی یه لیبل اخر اون متن رو بگیرم ینی اخر اون فایل تکس رو منظورم خط اخر متن هست ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ درود خدمت شما: Dim str() As String str = Regex.Split(CRLF,EditText1.Text) Dim i As Int = str.Length Msgbox(str(i-1),"") کد بالا میاد خط آخر متنی که توی EditText1 هست رو توی مسیج باکس نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ درود خدمت شما: Dim str() As String str = Regex.Split(CRLF,EditText1.Text) Dim i As Int = str.Length Msgbox(str(i-1),"") کد بالا میاد خط آخر متنی که توی EditText1 هست رو توی مسیج باکس نشون میده من اینجوری گفتم Dim mtn As String Dim pageend As Int Dim next1 As Int=2000 mtn=File.ReadString(File.DirAssets,"new20.txt") lbl.Text=mtn.SubString2(0,next1) pageend =mtn.Length/2000 حالا نکست وان وقتی به 2000 تا میرسه یه باتن گذاشتم میره صفحه بعد حالا مشکلم اینجاس وقتی میره صفحه اخر که باید تا خط اخر فایل تکست روبیاره نمیاره یکمی از متن اخر فایل تکس رو نمیاره اصلا من میخام تا اخرش بیاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ من اینجوری گفتم Dim mtn As String Dim pageend As Int Dim next1 As Int=2000 mtn=File.ReadString(File.DirAssets,"new20.txt") lbl.Text=mtn.SubString2(0,next1) pageend =mtn.Length/2000 حالا نکست وان وقتی به 2000 تا میرسه یه باتن گذاشتم میره صفحه بعد حالا مشکلم اینجاس وقتی میره صفحه اخر که باید تا خط اخر فایل تکست روبیاره نمیاره یکمی از متن اخر فایل تکس رو نمیاره اصلا من میخام تا اخرش بیاره کسی نیست کمک کنه خیلی لازممه اگه منظورمو نگرفته کسی سورس میدم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amiro72 17
سلام اقا راهی هست متنی که از یه فایل تکست اوردیم توی یه لیبل اخر اون متن رو بگیرم ینی اخر اون فایل تکس رو منظورم خط اخر متن هست ؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.