1212 76 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید گرامی بیسیک من بجای حروف فارسی علامت سوال میزاه توی پستهای قبلی هم یکی دو نفر این موضوع رو مطرح کرده بودند ولی پاسخی گرفته نشده بود زبان رو عوض کردم تاثیری نداشت عکس رو پیوست کردم بیزحمت راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام شما باید از منوی tools بیسیک فور اندروید و سپس IDE Options و سپس Font Picker فونتی رو انتخاب کنید که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه . مثل فونت Aria Unicode MS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/04/05, 16:53:36، Amir - B گفته است : سلام شما باید از منوی tools بیسیک فور اندروید و سپس IDE Options و سپس Font Picker فونتی رو انتخاب کنید که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه . مثل فونت Aria Unicode MS ممنون عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ شما از داخل کنترل پنل زبان فارسی رو اضافه کردید ؟ من ویندوز 10 دارم مشکلی نداره . یا از قسمت region and language فارسی رو اضافه نکردید یا محیط ویرایشگر بیسیک فونتی داره که ویندوز نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام من هم وقتی ویندوز 10 نصب کردم همین مشکل رو داشتم بیسیک فورم رو آپدیت کردم درست شد لینک B4A : yon.ir/R8HS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام شما باید از منوی tools بیسیک فور اندروید و سپس IDE Options و سپس Font Picker فونتی رو انتخاب کنید که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه . مثل فونت Aria Unicode MS ممنون دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
با سلام خدمت اساتید گرامی
بیسیک من بجای حروف فارسی علامت سوال میزاه توی پستهای قبلی هم یکی دو نفر این موضوع رو مطرح کرده بودند ولی پاسخی گرفته نشده بود
زبان رو عوض کردم تاثیری نداشت عکس رو پیوست کردم بیزحمت راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.