1212 76 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام دوستان من تازه یه sdk دان کردم 12 گیگ بود خدا پدر ایرانسلو بیامرزه با 1500 تومن 12 گیگ دان کردم اینم لینکش http://p30download.com/fa/entry/39533/ خلاصه بعد از اکسترکت شد 60 گیگ الان توی sdk پوشه ای هست با نام system images که 55 گیگ فقط مال اونه میشه کسی بگه این کاربردش چیه تصاویرو ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اینها سیستم ایمیج های نسخه های متفاوت api هستند که برای ساخت شبیه ساز اندرویدی کاربرد داره . اگه از شبیه ساز های سبک تر مثل جنیموشن استفاده کنید نیازی به این حجم اطلاعات نیست .تازه سرعت پایینی هم داره . ولی برای کامپایل و مسیر دهی بیسیک نیاز به api هست که پوشه ی platforms رو شامل میشه . یه سوال پوشه ی extras رو هم داره ؟شامل چه پوشه هایی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اینها سیستم ایمیج های نسخه های متفاوت api هستند که برای ساخت شبیه ساز اندرویدی کاربرد داره . اگه از شبیه ساز های سبک تر مثل جنیموشن استفاده کنید نیازی به این حجم اطلاعات نیست .تازه سرعت پایینی هم داره . ولی برای کامپایل و مسیر دهی بیسیک نیاز به api هست که پوشه ی platforms رو شامل میشه . یه سوال پوشه ی extras رو هم داره ؟شامل چه پوشه هایی هست ؟ این داخل همون پوشه هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ممنونم این پوشه system image گه اضافی پاکش کنم من از دیباگر خود گوشیم با وای فای استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ممنونم این پوشه system image گه اضافی پاکش کنم من از دیباگر خود گوشیم با وای فای استفاده میکنم میتونی پاکش کنی ولی اگر اندورید استودیو کار میکنی بعضی مواقع برای رفع برخی خطا ها رو بعضی نسخه های اندورید نیاز داری بهشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ممنونم این پوشه system image گه اضافی پاکش کنم من از دیباگر خود گوشیم با وای فای استفاده میکنم 55 گیگ !! حجم اضافی فقط . من خودم هم دیباگر گوشی و جنیموشن دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
با سلام دوستان من تازه یه sdk دان کردم 12 گیگ بود خدا پدر ایرانسلو بیامرزه با 1500 تومن 12 گیگ دان کردم
اینم لینکش http://p30download.com/fa/entry/39533/
خلاصه بعد از اکسترکت شد 60 گیگ
الان توی sdk پوشه ای هست با نام system images که 55 گیگ فقط مال اونه میشه کسی بگه این کاربردش چیه تصاویرو ببینید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.