AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام و عرض ادب خدمت اساتید بزرگوار ایام سوگواری شهادت حضرت علی(ع) را به همه شما عزیزان تسلیت عرض میکنم من در یه اپلیکیشن آنلاین، به سرور درخواستی رو میفرستم و از طریق php اطلاعاتی رو بصورت JSON میگیرم. موقعی که میخوام این JSON رو بریزم داخل یک Map ارور زیر داده میشه: Java.lang.RunTimeException: Json Object expected و اما Json که دریافت میشه: [{"Coins":"10","Scores":"0","Status":"VER","Pic":""}] نکته : ارور فوق زمانی میاد که کد زیر داره اجرا میشه: Dim Json As JsonParser Json.Initialize(Job.GetString) Dim Data As Map Data = Json.NextObject راهنمایی های سایت اصلی رو هم خوندم نوشته بودند که نباید تگ های HTML توش باشه، واسه من نیست خودم دقیقا مقدار Job.GetString رو دیدم، همونیه که نوشتم لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش متشکر از راهنمایی های شما عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ Dim parser As JSONParser parser.Initialize(job.GetString) Dim root As Map = parser.NextObject Dim Status As String = root.Get("Status") Dim Coins As String = root.Get("Coins") Dim Scores As String = root.Get("Scores") Dim Pic As String = root.Get("Pic") من تست کردم جواب داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان ممنون از همراهی و پاسخگویی همتون، مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorosh 0 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۷ سلام لطفا به ما هم بگید چطور حل شد منم همین مشکلو دارم با ومپ سرور درست کار می کرد ولی با هاست این مشکلو میده اگه میشه راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ این رو یه تست بزنید هموطن Dim res As String res = job.GetString Dim parser As JSONParser parser.Initialize(res) Dim Listdata As List Listdata.Initialize Listdata = parser.NextArray For i = 0 To Listdata.Size-1 Dim m As Map m.Initialize m = Listdata.Get(i)'اینجا آیتمها رو گرفتیم و ریختیم تو مپ m.Get("Coins")'اینجا مقدار ولیوی coins رو گرفتیم Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام و عرض ادب خدمت اساتید بزرگوار
ایام سوگواری شهادت حضرت علی(ع) را به همه شما عزیزان تسلیت عرض میکنم
من در یه اپلیکیشن آنلاین، به سرور درخواستی رو میفرستم و از طریق php اطلاعاتی رو بصورت JSON میگیرم.
موقعی که میخوام این JSON رو بریزم داخل یک Map ارور زیر داده میشه:
و اما Json که دریافت میشه:
نکته : ارور فوق زمانی میاد که کد زیر داره اجرا میشه:
راهنمایی های سایت اصلی رو هم خوندم نوشته بودند که نباید تگ های HTML توش باشه، واسه من نیست خودم دقیقا مقدار Job.GetString رو دیدم، همونیه که نوشتم
لطفا راهنمایی کنید
پیشاپیش متشکر از راهنمایی های شما عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.