zartosht 10 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من چند وقتیه دنبال طراحی کامل متریال برای نسخه های sdk پایین هستم مثلا برای اندروید 4 یا پایینتر هم قابل مشاهده باشه.. طراحی متریال برای اکشن بار - تب هاست - دکمه شناور - تکست باتن و.... نمونه برنامه هم اپ جعبه ابزار ک سبز رنگه تمش.. و یه موضوع دیگه که تاپیک باز نکنم من هرکاری میکنم notification نشون نمیده مثال این دستور Dim n As Notification n.Initialize n.SetInfo("titr","body",Me) n.Icon = "64.png" n.Notify(1) با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ @@zartosht, احتمالاً اگر نشون نمیده قبلاً یه اپی چیزی یا خودتون ساختید یا نصب کردید که به زبان بیسیک بوده و نوتیفیکشنش با ایدی 1 تو سرویس فعاله شما ایدی رو یه چیز دلخواه قرار بده بعد تست بگیر ببین کار میکنه Dim n As Notification n.Initialize n.SetInfo("titr","body",Me) n.Icon = "64.png" n.Notify(123) n.Number=3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ برای من بازم نشون نداد، در ضمن Main هم نشناخت باید همون me میزدم. اگذ ویبره و صدا فعال باشه هم ویبره میزنه هم صدا میده اما چیزی نشون نمیده.. خب پس حتما آیدی قبلا رزرو شده . شما یه بار شبیه ساز رو راه اندازی مجدد کن . و شناسه نوتیفیکیشن رو یه عدد دیگه بذار ببین درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ دوستان هرکاری ک لازم بود رو کردم.. حتی با کتابخونه notification builder هم امتحان کردم نشد.. روی گوشی دیگه ای هم امتحان کردم نشد.. فقط ویبره و صداش میاد.. دوستان در cofigure path ورژن sdk من 21 هست این مربوط به اندروید چند میشه و برای ورژن های پایین تر کار میکنه؟ نشون ندادن نوتیفی به این ربطی نداره؟ البته گوشی خودم 4.2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ @@zartosht, دوست عزیز کاری که بالا گفتم بکنید درست میشه من خودم هم تست کردم اگر درست نشد مطمعن باش مشکل از شبیه ساز هستش سمت کد نویسی و ... مشکل نداره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ @@zartosht, دوست عزیز کاری که بالا گفتم بکنید درست میشه من خودم هم تست کردم اگر درست نشد مطمعن باش مشکل از شبیه ساز هستش سمت کد نویسی و ... مشکل نداره ... ممنون ولی من روی 3 تا گوشی تست کردم با بریج.. سامسونگ - اچ تی سی - هواوی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ در مورد متریال والا نمیدونم چی به کارت میاد ولی کد زیر همین الان تست کردم کار میده Dim n As Notification n.Initialize n.Icon = "icon" n.SetInfo("title", "body", Main) n.Sound = False n.Vibrate=False n.Notify(1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ در مورد متریال والا نمیدونم چی به کارت میاد ولی کد زیر همین الان تست کردم کار میده Dim n As Notification n.Initialize n.Icon = "icon" n.SetInfo("title", "body", Main) n.Sound = False n.Vibrate=False n.Notify(1) برای من بازم نشون نداد، در ضمن Main هم نشناخت باید همون me میزدم. اگذ ویبره و صدا فعال باشه هم ویبره میزنه هم صدا میده اما چیزی نشون نمیده.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
zartosht 10
با سلام
من چند وقتیه دنبال طراحی کامل متریال برای نسخه های sdk پایین هستم مثلا برای اندروید 4 یا پایینتر هم قابل مشاهده باشه..
طراحی متریال برای اکشن بار - تب هاست - دکمه شناور - تکست باتن و.... نمونه برنامه هم اپ جعبه ابزار ک سبز رنگه تمش..
و یه موضوع دیگه که تاپیک باز نکنم
من هرکاری میکنم notification نشون نمیده
مثال این دستور
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.