bahman 165 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان من ی مشکلی دارم اونم اینکه نمیتونم ادیت تکست ها رو سایزشونو اونطوری ک دلم میخواد تنظیم کنم عکسی ک پیوست کردم گویای مشکلم هست اون فرم خاکستری رو تو برنامه میارم ولی میخوام اندازه اون کادر قرمز ک کشیدم تو گوشی نشون داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ درود... خب برای اون فرم خاکستری مثلا اگه اسمش Panel2 هست به این صورت عمل کنید(از Designer Scripts): Panel2.SetLeftAndRight(0,100%x) Panel2.SetTopAndBottom(30%y,80%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون مهندس حالا ی سوال دیگه اگه بخواهیم با زدن تکست باکس ب جای کیبورد تنها اعداد نشان داده بشه چکار باید بکنیم ؟ جوابشو میگم : ابنپوتش باید بشه نامبر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ با اجازه آقا مهدی : Dim et As EditText et.InputType = et.INPUT_TYPE_NUMBERS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان من ی مشکلی دارم اونم اینکه نمیتونم ادیت تکست ها رو سایزشونو اونطوری ک دلم میخواد تنظیم کنم
عکسی ک پیوست کردم گویای مشکلم هست
اون فرم خاکستری رو تو برنامه میارم ولی میخوام اندازه اون کادر قرمز ک کشیدم تو گوشی نشون داده بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.