zartosht 10 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با درود فراوان بنده می خواستم کاری کنم در اسکرول ویو، لیبل نامحدود بزارم اما در طول برنامه، ولی چطور باید تعریف کنم و intialize کنم؟؟؟ لطفا کمکم کنید.. برای مثال این کار رو کردم dim lbl() as label 'اررور میده 'راه دیگه ای سراغ ندارم اگر تعریف هم نکنیم خوب نمیشه که، و آیا برای ایجادش با اسکرول ویو و پنل باید بسازیم؟؟؟ سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیست راهنمایی کنه؟ من میخوام در طول برنامه و به تشخیص خودش به تعداد نامحدود یا تعداد نامشخص از هر ویو رو اضافه کنه. ممنون میشم جواب بدید چون واقعا نیاز دارم.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز سوالتون کلیه بعدشم اندروید مثه آدم نیست که خودش تصمیم بگیره چیکار کنه این شمایین که واسش تعیین میکنید چیکار بکنه شما دقیقا میخواین چیکار کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ شما با حلقه ویو هاتون رو بسازید با یک اسم و با استفاده از Tag کنترلشون کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز سوالتون کلیه بعدشم اندروید مثه آدم نیست که خودش تصمیم بگیره چیکار کنه این شمایین که واسش تعیین میکنید چیکار بکنه شما دقیقا میخواین چیکار کنین؟ پس تکلیف هوش مصنوعی چی میشه؟ من خودم با vb کار میکردم و آپشنی داشت به اسم index پس چیز عجیبی نپرسیدم.. شما با حلقه ویو هاتون رو بسازید با یک اسم و با استفاده از Tag کنترلشون کنید واقعا ممنونم. یه چیزیای تو ذهنم هست اما میتونید برام قطعه کدی بزارید و روشنم کنید؟ ک دقیقا طرز استفادش چطوره؟ مثلا : dim lbl as label lbl.initialize("") c = 'adadi az rooye server for i=1 to c 'inja chi bayad gozashte beshe mesle: scrollview.panel.addview(lbl...... next ممنون میشم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز هوش مصنوعی اسمش روشه که مصنوعیه و ساخته انسان و اگه درست برنامه نویسی و طرح ریزی نشه مطمئنا تصمیمای درستی هم نمیگیره من یه مثالا براتون میزنم فرض کنیم شما وصل شدین به سرور و اطلاعات یه تیبل که یه فیلد متنی داره رو گرفتین و تعداد رکوردهایی که گرفتین هم مثلا k باشه و متن رو هم مثلا تو یه آرایه از استرینگ به نام s ریختین حالا ما میخوایم اینا رو توی یه اسکرول ویو نمایش بدیم(بدون استفاده از لیوت این کارو میکنیم که داینامیک هم باشه) Dim scrolview As ScrollView scrolview.Initialize(1500dip) Activity.AddView(scrolview,0,0,100%x,100%y) Dim top As Int=0 For i=0 To k-1 Dim lab As Label lab.Initialize("") lab.Text=s(i) scrolview.Panel.AddView(lab,0,top,100%x,20%y) scrolview.Panel.Height=scrolview.Panel.Height+top top=top+20%y Next scrolview.Panel.Height=top بنابراین همه چیز برمیگرده به این که میخواین چه کاری رو انجام بدین و این شمایین که قدرت تصمیم گیری رو به اندروید میدین موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ به این صورت هموطن Dim l As Label l.Initialize("lable") برای اضافه کردنش به اسکرول ویو هم به صورت زیر scrolview.Panel.AddView(l,0,0,100%x,100%y) البته باید ارتفاع پنل اسکرول ویوتو متناسب با ارتفاع متنت انتخاب کنی با کتابخونه stringutils موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ ممنون دوست عزیز من اینو میدونم من عرض کردم برای ن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
zartosht 10
با درود فراوان
بنده می خواستم کاری کنم در اسکرول ویو، لیبل نامحدود بزارم اما در طول برنامه، ولی چطور باید تعریف کنم و intialize کنم؟؟؟
لطفا کمکم کنید..
برای مثال این کار رو کردم
اگر تعریف هم نکنیم خوب نمیشه که، و آیا برای ایجادش با اسکرول ویو و پنل باید بسازیم؟؟؟
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.