مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون در این ماه پر فیض و برکت و همچنین در این شبهای عزیز مهدی ایزدی این روزها بیشتر از هر موقع دیگه ای به دعاتون نیاز داره پس مارو از دعای خیرتون بی نسیب نکنید و همچنین دعا برای شفای بیماران و ظهور آقا امام زمان (عج) فراموش نشه خب آموزشی رو براتون آماده کردم که سرشار از مطالب آموزشی زیبا و جذاب هست و توی این آموزش داریم عملا قدرت اندروید استدیو و دست باز بودن توی جاوا رو به رخ میکشیم هرکی این آموزش رو ببینه میفهمه معنی کلمه ی اینکه میگن: توی محیط جاوا دستت برای هرکاری بازه یعنی چی ! خب توی این آموزش یاد میگیرید که چطوری یک ToastMessage اختصاصی کاملا با اون شکل و شمایلی که خودتون دوست دارید ایجاد کنید آموزش رو حتما ببینید چون خیلی نکات آموزنده توی خودش جا داده. http://s6.picofile.com/file/8257505342/PrivateToastMessage_AnswerCenter_IR_.rar.html حجم آموزش: 27 مگابایت رمز دانلود هم که طبق معمول: answercenter.ir کاملا اختصاصی از انجمن مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی AnswerCenter.IR لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ آفرین استاد ایزدی بدون دونستن جاوا امکان نداره تو بیسیک ماهر شد منتظر کتابخونه های قدرتنمد از استاد باشیم دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ آفرین استاد ایزدی بدون دونستن جاوا امکان نداره تو بیسیک ماهر شد منتظر کتابخونه های قدرتنمد از استاد باشیم دیگه قربان شما شما خودتون استاد هستید آقای شاهپیری عزیز همین کتابخونه رو همین الان که دارم تایپ میکنم امین شاهدی داره مینویسه واسه بیسیک ان شالله یه خورده بیشتر کار کنم حتما کتابخانه های زیادی رو آماده میکنم برای بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ با سلام امکانش هست اینو تبدیل به کتابخانه برای b4a کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ خود آقای ایزدی که فرمودن دوست عزیز آقای شاهدی دارن زحمتشو میکشن و واسه بیسیک آمادش میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان ( من هر چه تلاش می کنم نمیتونم کتابخونه این مطلب رو برای بیسیک در انجمن پیدا کنم ) ممکن هست راهنمایی بفرماید؟با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.