رفتن به مطلب

چی شد که ما این انجمن رو زدیم؟ هدف چه بود؟ توضیحات با عکس ♥

مهدی ایزدی

ارسال‌های توصیه شده

سلام خدمت تمامی کاربران گل و عزیز انجمن AnswerCenter.IR

امروز یک خورده یاد قدیم افتادم... یاد اینکه چی شد که ما انجمن زدیم؟ هدف چی بود؟ آیا بیکار بودیم که انجمن بزنیم و پشتیبانی کنیم؟

آیا به قصد درآمد زایی انجمن زدیم؟ هدف چی بود کلا؟ چرا یک انجمن رایگان با 985 کاربر رو که بعد از یک سال جمع کرده بودیم ول کردیم

و از صفر شروع کردیم ؟ بخونید شاید انگیزه هاتون توی حداقل زندگی و برنامه نویسی بیشتر بشه ♠

23 اگوست سال 2014 ساعت 7:54 دقیقه صبح بود که یک پست زده شد توسط این کاربر: Mehdi izadi

تحت عنوان: Hame User Ha Bekhunan. Hame!

متن پست این بود :

01khatere.PNG

02khatere.PNG

03khatere.PNG

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

خلاصه همین بود... این انگیزه ی ما بود  :pardon:

حالا جواب بچه ها :

این پست ماله @@آرمین رمضانی  بود  :

Like Like Me Poshtetam Har Kari Koni Hastam 1395050616.gif

Age site rah biyofte bedone shak ma avalim {be done shak}

nabayad bezarim onja aslan soale  nimbuzzi she 1395050616.gif

raham eshteba nemiri 1395050616.gif man maghzam dige rah nemide sohbat konam

dar kol ma hastim

و این هم پست استاد مجید آرتا که چندین ساله پا به پای هم داریم کار میکنیم و مثل کوه پشت منه  :give_rose:  :

Salam
Mrc Az Mehdi Ke Baes Angize Mishe Hamishe Vaqt

Fekre Khubiye Mehdi Jan Bande Movafegham,Va Hich Bahsi Az Nimbuzz Nabashe kHeyli Behtare!

Dus Daram Fazayi Ro Ijad Kuni Ke Majbor Be Yadgiri Shim ( Hamishe Javab Dade Injour ravesha )

Yani Ye Taklifi Bashe CHun Injouri Hatta KHude Bande CHand Modate Kollan Programming Ro Kenar Gozashtam va Harchi Etelaat Dashtamo Paride (VB6,C#.Net,C++,PHP) Ro Betunam 2Bare Bedast Biyaram.

Yani Dus daram Vaqaan Pishraft Dashte Bashim.Age Betuni Hamchin Fazaye Kari Dorost Kuni Aali Mishe

Man Khudam Sefr Kilometram  Va Dus Daram Az Sefr Shoro Konam.

Alan Mohemtarin mabahese Barname Nevisi Ro Nemidunim  Alan Bande Ye mesal Az Array Haye 2Bodi Ro Bekham Begam Khub Bache Ha Gij Mishan CHun Payei Naraftan Va Az Tarighe Nimbuzz Bude.

Yani Ye Fazaye Kari Tooooop Be Hamrhae Tamrin Haye Karsaz Va Komaki CHe Android CHe Zaban Haye .Net Va Zaban Haye Dg (Delphi,.....)

Yani Dus Daram Qashango Herfei Kar Kunim Va Tori Bashe Ham Yadgiri Bashe Ham Betunim Proje Haye chand Laye Anjam Bedim O Kasbe Dar Amadi Bashe.

Ro Manam Hesab Kun Mehdi Hastam  2356986349.gif 

و باز میرسیم به رفیق قدیمی خودم مهران محمودی که توی انجمن ام کاربر عادی بود... مدرک هست که بوق بوق بود و IF Else رو حتی بلد نبود و سوال کرده بود و اتفاقا خودم جوابشو دادم  :DD:

از همونجا با استعداد و تلاشی که داشت سر 4-5 ماه شد مدیر کل سایت و الانم که اینجا معاون انجمن هستش  :53:

Salaaaaam

Fekr Nemikardam Topicesho Be In Zoodi Bedi 2150845575.gif Shoke Shodam  2869331256.gif 

Man Khodam Ziad Too Google Searchoolidam [ 2150845575.gif ] Vali Chize Be Dard Bokhore Farsi Marboot Be B4A Peyda Nakardam !

Pas Hala Ke Marja' Nadarim Too IR Vase Basic4Android, Chera Ma Nashim Manba'e B4A ??!

120% Too Mahe Avval Webe mun Miad Bala Age Vaqean Talash Dashte Bashim Barash ! Ke Ba Shenakhti Ke Man Az Bachehamoon Daram In Talash Ro Shahed Khahim Bood 3378440621.gif

Mehdi Khodesh Midune Man Ba In Forum Shoru Kardam, Ta Akharesham Payeye Hamechizesh Hastam 892023035.gif 

Man Khodamam Avval Be Mehdi Goftam Ke Section e C# o Vb.Net o ... Bezarim Vali :

مهران یک متنی از چت من و خودش رو گذاشت :

Mehr,an (14:50:42 19/08/2014)
Bakhshaye Dige Nadarim Too New Forum?

lvleti (14:56:53 19/08/2014)

lvleti (14:57:13 19/08/2014)
man Tasmim Nadaram Bezaram Mage Inke Kasi Bashe

lvleti (14:57:21 19/08/2014)
Ke Be Un Ghesmat Ha Residegi Kone O Berese !

Mehr,an (14:57:28 19/08/2014)
Miresim Dige

Mehr,an (14:57:39 19/08/2014)
C#

Mehr,an (14:57:50 19/08/2014)
Vb.Net

lvleti (14:57:54 19/08/2014)
Khodam Just B4A

lvleti (14:57:54 19/08/2014)
U Ham Ke Bedoone Shak B4A Hasti

lvleti (14:57:58 19/08/2014)
man Tasmimam Faghat Roo B4A E

Mehr,an (14:58:03 19/08/2014)
Faqat B4A

lvleti (14:58:06 19/08/2014)
Addresso Bebin

Mehr,an (14:58:07 19/08/2014)
Khoobeeeeewww

lvleti (14:58:09 19/08/2014)
Basic4android.net

Mehr,an (14:58:13 19/08/2014)
Mifahmam Manzureto

lvleti (14:58:16 19/08/2014)
Esmi Az C# Toosh Nist

In Ye Qesmat Az Chatemun 2150845575.gif [ Ye Jahaeish Cut Shod Albatte  1395050616.gif ] Va Be In Natije Residim Ke Be Tore Takhassosi B4A Kar Konim.

Pas Az Hamin Alan Bayad Azmemun Ro Jazm Konim Ta Be Omide Khoda Be Pishrafti Ke Dar Nazaremune Beresim Az Hame Bacheha Ham Mikham Ke Komakemun Konan  3378440621.gif 

Dige Nist Harfi :P

Movafagh Bashim.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این نیما قبادی هم شهری گل خودم  :53:  :

manam az aval natonestam b4a ro shoro konam chon to nasb va ejra pc man irad dasht va alanam dige dir shod chon kheeeeeeeyli az hame aqabam .
be nazaram forum takhasosi vase b4a fekre khobie , ama bayad yademon bashe baqie zaban ha ham khoban
vase unai ke just android kar mikonan alie , ama nazaram ine C#, Vb.net ... ham mishe be sorate takhasosi mesle b4a donbal konid . chon aksare amuzesh hamon bar paye nimbuzz bud fekr mikonim hichi juz nimbuzz kar nemikonim . mitonim to forum jadid C# az paye o takhasosi yad bedim va bahsi az nimbuzz nashe. dige chizi be nazaram nemirese .
harja bashid manam hastam .

و خیلی کاربرهای دیگه که الان حقیقتا یادم نیست نام کاربری شون توی این انجمن چیه از بس عوض کردن  :DD:

این فکر کنم ماله استاد مصطفی حقیقی بود :

salam mehdi jon man ke nazaram o goftam :-D va midoni ke kolan hamie hamchin tarhi hastam 

va ama dar mored zaban haye dg benazaram vas baghie zode in site jadid bayad just B4A bashe agaram ghesmat dige gharar bashe kar beshe inja ezaf mishe
va tamamie bakhsh haye in site hamchenan pa barja hastesh..

خلاصه این بود یک خاطره ی کوچک با اهداف بزرگ و پشتیبانی رفیقایی که همیشه بودن و هستند  :heart:

اینجا اومدیم کسایی رو پیدا کردیم که واقعا حرفه ای هستند. اسمشون رو نمیبرم چون واقعا خیلی زیاد هستند. خیلی زیاد

خدا رو هزاران مرتبه شکر میکنم که به این پیشرفت رسیدیم و داریم گام به گام به بالاتر ها میریم و خودمون رو به قله ی کوه نزدیک تر میکنیم  :give_rose:

مرسی که هستین  ♥

فقط تشکر ویژه از افشین ارانی و رضا ارانی عزیز هم باید انجام بدم که واقعا انجمن رو پشتیبانی میکنند. ما روی سرور اختصاصی هستیم. خود سایت b4x هم فکر نمیکنم

روی سرور اختصاصی باشه  :pardon:

با آرزوی موفقیت برای همه  :53:

لینک ارسال

اره اره قشنگ اون روزا رو یادمه :DD:

انجمن خوب و عالی بود واقعا من سی شارپم مقداری تو همون انجمن قوی شد

خیلی محیط دوستانه ای بود توی یه انجمن ساده کلی هم بالا بودم هرچند دشمنایی هم داشتیم :oops: 

اکانت من هم Mansour0762 فک کنم بود :DD:

یادم قدیم افتادم واقعا - انشالله همینجور پیشرفت و پیشرفت کنیم و همینجور بریم بالا ی بالا :heart:  :heart: 

لینک ارسال

سلام

این آدما و اتفاقا و پیام ها تا به الان همشون نشونه موفقیت و پیشرفت هستن

ثبت همین تاپیکی که شما زدید الان خودش میره تو تاریخ انجمن برای کسایی که چند سال بعد میخوان همراه ما بشن و اونا میخونن این پیامارو

امیدوارم اون روز B4a پیشرفتش دو برابر بشه چون واقعاً عالیه من خیلی زود پیشرفت کردم توش در صورتی منم عین مهران همشریمون سوالای خیلی ساده اون اولا زیاد میپرسیدم

ایشالله که همه افرادی که تو این انجمن هستن و قراره بیان و اونایی که رفتن موفق بشن و روز به روز پیشرفت کنن :53:

لینک ارسال

بسیار زیبا 
موفق باشید دوستان 
من خودم از این انجمن شروع کردم و تا آخرین لحظه هم به انجمن و دوستان و اساتیدی که هرچی دار از اونها هست وفادار می مونم و هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم
درود به همه دوستان

لینک ارسال

سلام

مهدی یه موجودیه که همیشه آدمو یاد خاطرات میندازه  :empathy2: 

یادش بخیر چه شوق و دوقی داشتیم و الانشم داریم ولی با کمی گرفتاری 

خیلی حال دادی مهدی  :give_rose:  :53: 

ان شاءالله که عمری باقی بمونه و بازم در خدمت هم و در کنار هم باشیم ♥

AnswerCenter.IR

لینک ارسال

من از اون انجمن متنفر بودم و هیچ وقت عضو نشدم  :DD:  فقط به دلیل تایپ فنگلیش. حتی یادمه یه تیکه کد رو مهران گذاشته بود فک کنم یا مجید(یه سمند پشت سرش بود) حتی رغبت نکردم کد رو بردارم. ای لجم میگرفت از این فارس یو انگلیسی قاطی. بعد اینجا رودیدم تازه زده بودن فک کنم نفر 200 بودم ، خیلی هم پست گذاشتم اینجا حتی نفر سوم انجمن شدم واسه تایپک مفید، بع یه روز بیشتر اطلاعات انجمن پرید  :gerye:   شدم نفر 500 و امتیازات رفت و از مدیریت خلع شدیم و ....انجمن نو نوار شد، اعضای جدید اومدن ، چندی بار بهم توهین شد و حتی فحش مادر خوردم از کاربرنماهایی که فکر میکردن ما مجبور و موظفیم کد بدیم و سورس بسازیم. 

راستی اشنایی من با بیسیک خیلی خنده داره. ازم خواستن یه کتاب تصویری 570 صفحه ای رو که یه بنده خدایی در مورد بیسیک 4 اندروید ( فک کنم نسخه 1.7) نوشته بود رو به فارسی روان برگردونم. تصاویرش کیفیت نداشت و یه جاهایی لازم بود توضیح بیشتری میدادم. مجبور شدم بیسیک 2.3 رو نصب کنم و خودم مرحله به مرحله با کتاب برم ، :oops:  یه اپ پیامکی ساختم یه برنامه ماشین حساب ساده که فقط جمع میکرد و .... از ترجمه کتاب منصرف شدم اومدم برنامه نویسی.  :wacko1:  الان هم بعد دوسال هنوز اول راهم و دارم اشغال میسازم  :crazy: 

اینم سندش :

Untitled_1.png

لینک ارسال

واقعا جالبه..تقریبا همون اولای تاسیس انجمن basic4android.net بود که من از طریق یه اپ که یکی از همون 200 تا(کاربرای انجمن :DD: ) تو بازار منتشر کرده بودن و آموزش برنامه نویسی B4A بود کنجکاو شدم.

گوگلش کردم که بیسیک که بود و چه کرد که اولین نتیجه همون انجمن بود(که منم دقیقا مثل@@vistamobile, جان از اون فضا و فینگیلیش و حتی قالب انجمن متنفر بودم)

طی یه مدت جستجو و تحقیق و .. هرچی سرچ میکردم میرسیدم به بیسیک فور اندروید دات نت

5 بار، 10 بار، 30 بار، 50 بار، همش هرچی تو گوگل راجب بیسیک سرچ میکردم اولین انجمن Basic4android.net بالا میومد و منم متنفر...خلاصه همین اتفاقات منو مجبور کرد که عضو شم تو انجمن با نام کاربری Milad-FB و کم کم واقعا تونستم سطح دونسته های خودمو بالا ببرم و پیشرفتمو مدیون همین انجمنم

لبته خاطرات بد و خوب و مادی و معنوی که زیااااد، کم مونده بود به کتک کاری با آقا مهدی ام برسیم، نمیدونم خودش میدونه داستان چیه یا نه :oops: )

لینک ارسال

جا داره از زحمات خیلی ها تو انجمن تشکر کنم.

میش گفت این انجمن اولین انجمنی برنامه نویسیه که من عضو شدم و واقعا خوشحالم که اینجارو انتخاب کردم و امیدوارم تا اخرش همینجا بمونم(هرچند زیاد مفید نیستم :wacko1: )

در کل باید از دوستانی که در حفظ امنیت اینجا با توجه به مشکلات و دشمنان زیاد،کوشا هستن تشکر و قدرانی کنم :53:  :give_rose:

♥ basic4android.org ♥ 

لینک ارسال

سلام

آقا منم یادمه یه نقل قولی کردما :|

خب یادش بخیر اون انجمن واسمون خاطره ها داشت

یا حتی خاطره های نیمباز

برنامه نویسی رو از نیمباز شروع کردیم و رسیدم به اندروید

یه سال استاپ کردیم و هرچی بلد بودیم از یادمون رفت

ولی هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازه است

توی خیلی از فروم های نیمباز عضو بودیم ولی تنها فرومی که بهمون حال میداد همون سی شارپ تیم بود

شاید به خاطر فضای دوستانه ای بود که توی فروم برقرار بود

هیشکی احساس برتری نسبت به بقیه نداشت

یادمه اولین سوالی که از سی شارپ داشتم و بلدش نبودم یه دستور خیلی ساده بود و اومدم تاپیک زئم و بچه ها خیلی خوب جوابمو دادن

ولی خب با کمک بچه هایی مث داداش مصطفی گلم و آقا مهران و مهدی جان تونستیم پیشرفت کنیم و سی شارپ ادمین بشیم توی سایت

امیدوارم اینجا هم بتونیم پیشرفت کنیم و به اوج برسیم

آیدیم $iahi بود(سیاهی )

لینک ارسال

منم جا داره از همه دوستانی که این انجمن رو ساختن و دارن پشتیبانی میکنن تشکر کنم. من برنامه نویسی رو از همین انجمن شروع کردم و هرچی که توی برنامه نویسی بلدم رو مدیون بچه های گل و دوست داشتنی این انجمن هستم. این انجمن خیلی جو صمیمی و سالمی داره که تقریبا توی هیچ انجمن دیگه ای ندیدم. امیدوارم هممون با هم به بالاترین درجات توی برنامه نویسی برسیم ،

با یا علی من و یا علی تو

پس یا علی :53:  :53:  :53: 

لینک ارسال

سلام

آقا منم یادمه یه نقل قولی کردما :|

خب یادش بخیر اون انجمن واسمون خاطره ها داشت

یا حتی خاطره های نیمباز

برنامه نویسی رو از نیمباز شروع کردیم و رسیدم به اندروید

یه سال استاپ کردیم و هرچی بلد بودیم از یادمون رفت

ولی هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازه است

توی خیلی از فروم های نیمباز عضو بودیم ولی تنها فرومی که بهمون حال میداد همون سی شارپ تیم بود

شاید به خاطر فضای دوستانه ای بود که توی فروم برقرار بود

هیشکی احساس برتری نسبت به بقیه نداشت

یادمه اولین سوالی که از سی شارپ داشتم و بلدش نبودم یه دستور خیلی ساده بود و اومدم تاپیک زئم و بچه ها خیلی خوب جوابمو دادن

ولی خب با کمک بچه هایی مث داداش مصطفی گلم و آقا مهران و مهدی جان تونستیم پیشرفت کنیم و سی شارپ ادمین بشیم توی سایت

امیدوارم اینجا هم بتونیم پیشرفت کنیم و به اوج برسیم

آیدیم $iahi بود(سیاهی )

:heart:  :heart:  :heart:  :heart:

وجید جان من کوچیکتم  :53:

آره درسته نقل قول تو این بود :

salam dash mehdi 892023035.gif    892023035.gif  892023035.gif  892023035.gif 

dash age bakhsh haye dg to site bashe kasaei mese man mitonan chizaye khobi yad begiran

age bakhshe php bashe va bian soal konan man dar hade tavanam javab khaham dad

va khobish ine ke age chizi ro balad nabodam be donbale javabesh miram o yadesh migiram

in ke gofti age chand nafar vase c# elam amadegi konan bakhshe c# ro ham mizanim:

mashala baxe C# ziad darim inja

hame ye modat C# kar kardan

manam ta hadi komak mikonam

vala Doos dashtam B4a ham yad begiram 2150845575.gif 

vali avayel har kari kardam natonestam rah andazish konam

vase hamin raftam donbale mono android

vali onam natonestam rah andazi konam 2150845575.gif

kolan bikhial shodam o raftam php

alan ham zaman ham daram C# kar mikonam ham Php 2150845575.gif

va inke gofti admini inja ro midi man :  892023035.gif 

kheyli be man lotf dari 

vali vaghean gereftar hastam 2150845575.gif

ham dars ham kar va ham pc

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

همچنین مرسی از همه ی دوستان بخاطر لطفشون  :53:  :53:

لینک ارسال

من رفیقم گفت چرا نریم سمت برنامه نویسی اندروید من شنیده بودم که با ایکیلیپس و جاوا برنامه نویسیشو انجام میدن

منم گفتم ول کن بابا سخته . رفیقم گفت یه محیطی هست به اسم بیسیک 4 اندروید که اتفاقا یه سایت فارسی هم زدن براش

منم گفتم عجب چند روز بعدش عضو شدم و خلاصه نصب کردم(سه روز دیگه سالگردمه :دی)

خیلی چیزا یاد گرفثم چند وقتیه هوس اندروید استودیو کرده بودم که الان با آموزشای دوستان واقعا خیلی چیزا فهمیدم

و تصمیم گرفتم رو این یکی دیگه کار کنم

چون بیشتر کارامو نصف و نیمه ول میکنم و از صفات بد من هستش سریع دلسرد شدن

خلاصه واقعا دمتون گرم که همچین محیطی رو راه اندازی کردین

اعضا هم خداروشکر صمیمی هستن (تو اکثر فروم ها نه درست و حسابی جواب میدن - نه مثل آدم رفتار میکنن با آدم)

به امید موفقیت های پیاپی در زندگی و آینده ی برنامه نویسیمون :دی

لینک ارسال

جزو بهترین انجمن هاست اما شدیدا دلخورم

من از ابتدای عضویتم فعالیتم خیلی خوب بود تا اینکه سایت برام باز نشدو یا با تاخیر بسیار باز شد هر صفحش قبلا هم تعداد لایکام و مطالبم پا ب پای هم میرفت

و نشد مثل دیگر دوستام لایکامو ببرم بالا

واس همین از اقای ایزادی خواهش کردم ی امتیازاتی بدن بهم منم خودمو نشون میدم

ک این اواخر مطالبم و ارزششون گویای این مورد هستش

اما اقای ایزدی قبول نکردن و بنده رو ب عنوان اینکه یه مزاحمم بلاکم فرمودن

فقط خواستم بگم غرور خوب بود معصومین هم داشتند

من بعد پست میزارم اما کم فقط ب عنوان ترویج دانسته ها و افزایش بار علمی دوستام ن به خاطر انجمن و امتیازاتش

و اینکه از وقتی سر کله تبلیغات متنی پیدا شد و برداشته شد ... بازم سایت با تاخیر بسیار برام باز میشه واس اومدن همین تاپیک 5 دقیقه ای صبر کرده ام

موفق باشین

در پناه حق تعالی

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...