amirs 2 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ دوستان کسی هست که نحوه کار با کتابخونه FloatingWindows رو بدونه؟ من میخوام یه لیبل درگ کنم با استفاده از FloatingWindows . یه سری نمونه سورس ها هم داخل سایت بود ولی سر در نیوردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سلام. شما الان میخواین فقط یک لیبل رو توی اکتیویتی با تاچ درگ کنید؟ http://answercenter.ir/topic/6589-%D8%AC%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7-1-%D8%AE%D8%B7-%DA%A9%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirs 2 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ @@پژمان نیکروان, کتابخونه لیبل یه مشکل داره اونم اینکه وقتی درگ فعال میشه خاصیت کلیک لیبل دیگه کار نمیکنه . میخواستم با کتابخونه FloatingWindows امتحان کنم ببینم بازم همین مشکل هست یا نه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirs 2
دوستان کسی هست که نحوه کار با کتابخونه FloatingWindows رو بدونه؟
من میخوام یه لیبل درگ کنم با استفاده از FloatingWindows .
یه سری نمونه سورس ها هم داخل سایت بود ولی سر در نیوردم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.