jen0099 22 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ با درود خدمت اساتید . یه مشکل برام پیش اومده که ممنون میشم سریع پاسخ بدید چون فوری هست. فرض کنید من یه رشته متنی دارم به این شکل : 4,43,a,be الان من میخوام که تعداد , های موجود در رشته رو بشمارم و هر یک از چیزهایی که با , جدا شدند را بصورت جداگانه و در اندیس یک آرایه از string داشته باشم . برای روشن سازی بیشتر هدف من پیدا کردن همه زیرمجموعه های یک مجموعه هست که اول میخوام اعضای مجموعه رو جدا کنم و بقیش رو انشاا... خودم کار کنم. راستی اگر سورس مفیدی در این مورد میشناسید ممنون میشم معرفی کنید. با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ با درود خدمت اساتید . یه مشکل برام پیش اومده که ممنون میشم سریع پاسخ بدید چون فوری هست. فرض کنید من یه رشته متنی دارم به این شکل : 4,43,a,be الان من میخوام که تعداد , های موجود در رشته رو بشمارم و هر یک از چیزهایی که با , جدا شدند را بصورت جداگانه و در اندیس یک آرایه از string داشته باشم . برای روشن سازی بیشتر هدف من پیدا کردن همه زیرمجموعه های یک مجموعه هست که اول میخوام اعضای مجموعه رو جدا کنم و بقیش رو انشاا... خودم کار کنم. راستی اگر سورس مفیدی در این مورد میشناسید ممنون میشم معرفی کنید. با تشکر. سلام شما باید از regex استفاده کنید dim str as string dim lst as list str="a,be,4,43" lst=Regex.Split(",",str) الام میاد توی هر خونه از lst ی دونه از ورودیات رو میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jen0099 22
با درود خدمت اساتید .
یه مشکل برام پیش اومده که ممنون میشم سریع پاسخ بدید چون فوری هست.
فرض کنید من یه رشته متنی دارم به این شکل :
4,43,a,be
الان من میخوام که تعداد , های موجود در رشته رو بشمارم و هر یک از چیزهایی که با , جدا شدند را بصورت جداگانه و در اندیس یک آرایه از string داشته باشم .
برای روشن سازی بیشتر هدف من پیدا کردن همه زیرمجموعه های یک مجموعه هست که اول میخوام اعضای مجموعه رو جدا کنم و بقیش رو انشاا... خودم کار کنم.
راستی اگر سورس مفیدی در این مورد میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.
با تشکر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.