amiro72 17 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام اقا من 5 تا باتن دارم که توی اسکرول ویو گذاشتنم 1. یه حلقه فور گذاشتم واسش ولی باتن ها زیر هم میان حالا باتن های من یک درمیون چپ و راست هستن نمیدونم حلقه فور میشه درس کرد واسش یا نه اینو میخام بدونم اینم کد sc.Panel.AddView(b1,5%x,5%y,50%x,20%y) sc.Panel.AddView(b2,45%x,30%y,50%x,20%y) sc.Panel.AddView(b3,5%x,55%y,50%x,20%y) sc.Panel.AddView(b4,45%x,80%y,50%x,20%y) sc.Panel.AddView(b5,5%x,105%y,50%x,20%y) 2. این که یه مشکل همیشکی توی ارتفاع اسکرول ویو دارم الان میخام فقط تا اخر باتن پنجم اسکرول بشه و تو هر گوشی درست باشه بلد نیستم اگه راهنماییم کنید ممنونم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ هموطن شما اگه میخواین باتنهاتون روی هم چیده بشه باید left و with همه یکی باشه درضمن نیازی به پنج تا باتن هم نیس یه باتن میسازی با مولتی پنل اضافه میکنی dim top as int=5%y for i=0 to 4 dim b as Button b.initialize("b") sc.Panel.AddView(b,5%x,top,50%x,20%y) sc.Pael.Height=sc.Pael.Height+top top=top+20%y next sc.Pael.Height=top در ضمن اینجوری دیگه ارتفاع اسکرولتون هم متناسب با آیتمهات میشه به خاطر این کد sc.Pael.Height=top لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ هموطن شما اگه میخواین باتنهاتون روی هم چیده بشه باید left و with همه یکی باشه درضمن نیازی به پنج تا باتن هم نیس یه باتن میسازی با مولتی پنل اضافه میکنی dim top as int=5%y for i=0 to 4 dim b as Button b.initialize("b") sc.Panel.AddView(b,5%x,top,50%x,20%y) sc.Pael.Height=sc.Pael.Height+top top=top+20%y next sc.Pael.Height=top در ضمن اینجوری دیگه ارتفاع اسکرولتون هم متناسب با آیتمهات میشه به خاطر این کد sc.Pael.Height=top ممنونم که جواب دادید اره حلقه فور خودم مثل مال شما بود ولی من میخام به اون صورتی که خودم کد دادم باتن ها قرار بگیره فک نکنم با حلقه فور بشه با مولتی پنلی که گفتین میشه ؟ و این که کدی مربوط به مولتی پنل دارید ببینم یا اموزشی مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ میشه عزیز یه شرط باید بزاری به صورت زیر عمل کنید dim top as int=5%y for i=0 to 4 dim b as Button b.initialize("b") if i Mod 2=0 then sc.Panel.AddView(b,5%x,top,50%x,20%y) else sc.Panel.AddView(b,45%x,top,50%x,20%y) End if sc.Pael.Height=sc.Pael.Height+top top=top+20%y next sc.Pael.Height=top لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ میشه عزیز یه شرط باید بزاری به صورت زیر عمل کنید dim top as int=5%y for i=0 to 4 dim b as Button b.initialize("b") if i Mod 2=0 then sc.Panel.AddView(b,5%x,top,50%x,20%y) else sc.Panel.AddView(b,45%x,top,50%x,20%y) End if sc.Pael.Height=sc.Pael.Height+top top=top+20%y next sc.Pael.Height=top ایول این مود کارش اینه پس دمت گرم داداش بعد اگه بخام واسه هر باتون یه عکس جدا بزارم و ساب کلیک جدا باید از تگ و سندر استفاده کرد ولی زیاد بلد نیسم تگ وسندر رو چجوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ ایول این مود کارش اینه پس دمت گرم داداش بعد اگه بخام واسه هر باتون یه عکس جدا بزارم و ساب کلیک جدا باید از تگ و سندر استفاده کرد ولی زیاد بلد نیسم تگ وسندر رو چجوریه ؟ عکس جدا هم واسشون گذاشتم توس همسن حلقه فور حالا کلیک کردنش نمیدونم این کد ببینید درسته؟ Dim top As Int=5%y For i=0 To 4 'Dim b(5) As Button b(i).initialize("b") If i Mod 2=0 Then sc.Panel.AddView(b(i),2%x,top,52%x,20%y) pic1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"dialog2.png")) b(i).Background=pic1 Else sc.Panel.AddView(b(i),43%x,top,55%x,20%y) pic2.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"dialog1.png")) b(i).Background=pic2 End If sc.Panel.Height=sc.Panel.Height + top top=top+20%y Next sc.Panel.Height=top +10%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ میشه عزیز یه شرط باید بزاری به صورت زیر عمل کنید dim top as int=5%y for i=0 to 4 dim b as Button b.initialize("b") if i Mod 2=0 then sc.Panel.AddView(b,5%x,top,50%x,20%y) else sc.Panel.AddView(b,45%x,top,50%x,20%y) End if sc.Pael.Height=sc.Pael.Height+top top=top+20%y next sc.Pael.Height=top سلام دوباره ببخشید تایپکو بروز کردم راستش میخاستم یه توضیح برای mod بدید بدونم چیه و کارش چیه و اینکه توی اینحلقه فور چیکا کنم که باتن ها یکی در میون نیان روبروی هم بیان ؟ مثلا دتا سمت چپ 10 تا سمت راست روبروی هم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ کلیک به این صورته دوست عزیز sub b_Click dim b as Button b=sender ToastMessageShow(b.tag,False) میتونی رو باتن مورد نظرت کنترل داشته باشی b.tag اینجا با استفاده از ' End sub این رو هم به حلقه اضافه کن حتما b.tag=i لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوباره ببخشید تایپکو بروز کردم راستش میخاستم یه توضیح برای mod بدید بدونم چیه و کارش چیه و اینکه توی اینحلقه فور چیکا کنم که باتن ها یکی در میون نیان روبروی هم بیان ؟ مثلا دتا سمت چپ 10 تا سمت راست روبروی هم باقی مانده تقسیم رو مشخص میکنه مثلا باقی مانده 10 بر 3 که برابر میشه با 1 به صورت 10mod 3=1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amiro72 17
سلام اقا من 5 تا باتن دارم که توی اسکرول ویو گذاشتنم
1.
یه حلقه فور گذاشتم واسش ولی باتن ها زیر هم میان حالا باتن های من یک درمیون چپ و راست هستن نمیدونم حلقه فور میشه درس کرد واسش یا نه اینو میخام بدونم
اینم کد
2. این که یه مشکل همیشکی توی ارتفاع اسکرول ویو دارم الان میخام فقط تا اخر باتن پنجم اسکرول بشه و تو هر گوشی درست باشه بلد نیستم اگه راهنماییم کنید ممنونم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.