ali777795 11 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان بچه ها بازار هی به پکیج نیم من گیر می ده می گه قبلا استفده شده حدود 20 بارم پکیج نیمم تغییر دادم دوباره که می فرستم هر بار این ارور می ده لطفا به من کمک کنین این عکس خرین تغییری که در پکیج نیم دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ شما یه برنامه جدید با پکیجی که میخواین بسازین و حتما یه keystor واسش تعریف کنین و دوباره آپلود کنین اگه مشکلی نداشت ماژولهای قبلیتونو اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم پکیج نیم باید دو تیکه باشه نه سه تیکه امتحان کن سعی کن با com شروع کنی مثلا com.sallam لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ نه پکیج نیم من هم ir.basicofdata.clashlearn هست یک عکس از ارورت بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ نه پکیج نیم من هم ir.basicofdata.clashlearn هست یک عکس از ارورت بده بفرمایید حتی الان اسم پکیج نیم عوض کردم گذاشتم : ir.basicpackjadooyeeeeman.bazaar که دیگه این یکی فک نکنم کسی گذاشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
سلام دوستان
بچه ها بازار هی به پکیج نیم من گیر می ده می گه قبلا استفده شده حدود 20 بارم پکیج نیمم تغییر دادم دوباره که می فرستم هر بار این ارور می ده لطفا به من کمک کنین این عکس خرین تغییری که در پکیج نیم دادم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.