haspic123 34 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ دوستان گرامی من تو برنامم تعداد زیادی فایل mp3 دارم که اگه همین جوری بزارم تو برنامه شاید حجم برنامه بالای 300 mb بشه پس نیاز به فضای هاستینگ دارم بعد من هم نه سایت دارم و نه فضای هاست ایا میشه بدون ثبت دامنه یک فضای هاست داشته باشم و فایل ها رو اونجا اپلود کنم لطفا دوستان عزیز تمام مواردی که برای ثبت هاست و ... مه میتونه کارمو راه بندازه چه چیز هایی است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام این سایت بدردتون نمی خوره picofile.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان گرامی
من تو برنامم تعداد زیادی فایل mp3 دارم که اگه همین جوری بزارم تو برنامه شاید حجم برنامه بالای 300 mb بشه پس نیاز به فضای هاستینگ دارم
بعد من هم نه سایت دارم و نه فضای هاست ایا میشه بدون ثبت دامنه یک فضای هاست داشته باشم و فایل ها رو اونجا اپلود کنم
لطفا دوستان عزیز تمام مواردی که برای ثبت هاست و ... مه میتونه کارمو راه بندازه چه چیز هایی است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.