reza300 10 ارسال شده در 28 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2016 از استادهای عزیز پرسشی دارم -------------------------------------------------------------------- بین نسخه های بیسیک 4.30 5.80 5.50 کدوم بهتر از نظر راحتی نه امکانات 6 جدید ترین نسخع موجود -------------------------------- 4.30 retail قدیمیه ولی استاندارد ----------------------------------------------- یکی بهم گفت: من 4.3 بیسیک استفاده میکنم این نسخه خیلی کامله چون خیلی باگ نداره اما راحتی و جذاب میخوای کار کنی برو نسخه 5.5 ---------------------------- ما نفهمیدیم چی شد یکی میگه 4.30 یکی میگه 5.5 یکی هم 6 -------------------------------------------------------------------------------------- در ضمن من که تازه برنامه نویسی شروع کردم تو جند سایت خوندم بهترین نسخه 4.30 retail مگه سورس نسخه های بالاتر روی 4.30 باز نمیشه؟ -------------------------------------------------------------- پس چکاری بریم نسخه 5.80 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2016 سلام داداش فرقی نداره ولی نسخه های قدیمی یکم گیر و ایراد الکی میدادن ب آدم و ب اصطلاح باگ داشتن نسخه 5.80 نصب کن که نسخه کاملی هستش ب نظرم چون ایرادایی که قبلا داشتم رو این نسخه نداشتم ب شخصه نسخه 6 که اومده باید SDK آخرین نسخه باشه و بقیه چیزا که برا اندوید 6 بهینه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza300 10
از استادهای عزیز پرسشی دارم
--------------------------------------------------------------------
بین نسخه های بیسیک 4.30 5.80 5.50 کدوم بهتر از نظر راحتی نه امکانات
6 جدید ترین نسخع موجود
--------------------------------
4.30 retail قدیمیه ولی استاندارد
-----------------------------------------------
یکی بهم گفت:
من 4.3 بیسیک استفاده میکنم این نسخه خیلی کامله چون خیلی باگ نداره اما راحتی و جذاب میخوای کار کنی برو نسخه 5.5
----------------------------
ما نفهمیدیم چی شد یکی میگه 4.30 یکی میگه 5.5 یکی هم 6
--------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن من که تازه برنامه نویسی شروع کردم تو جند سایت خوندم بهترین نسخه 4.30 retail
مگه
سورس نسخه های بالاتر روی 4.30 باز نمیشه؟
--------------------------------------------------------------
پس چکاری بریم نسخه
5.80
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.