reza300 10 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ از استادهای عزیز پرسشی دارم -------------------------------------------------------------------- بین نسخه های بیسیک 4.30 5.80 5.50 کدوم بهتر از نظر راحتی نه امکانات 6 جدید ترین نسخع موجود -------------------------------- 4.30 retail قدیمیه ولی استاندارد ----------------------------------------------- یکی بهم گفت: من 4.3 بیسیک استفاده میکنم این نسخه خیلی کامله چون خیلی باگ نداره اما راحتی و جذاب میخوای کار کنی برو نسخه 5.5 ---------------------------- ما نفهمیدیم چی شد یکی میگه 4.30 یکی میگه 5.5 یکی هم 6 -------------------------------------------------------------------------------------- در ضمن من که تازه برنامه نویسی شروع کردم تو جند سایت خوندم بهترین نسخه 4.30 retail مگه سورس نسخه های بالاتر روی 4.30 باز نمیشه؟ -------------------------------------------------------------- پس چکاری بریم نسخه 5.80 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام داداش فرقی نداره ولی نسخه های قدیمی یکم گیر و ایراد الکی میدادن ب آدم و ب اصطلاح باگ داشتن نسخه 5.80 نصب کن که نسخه کاملی هستش ب نظرم چون ایرادایی که قبلا داشتم رو این نسخه نداشتم ب شخصه نسخه 6 که اومده باید SDK آخرین نسخه باشه و بقیه چیزا که برا اندوید 6 بهینه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza300 10
از استادهای عزیز پرسشی دارم
--------------------------------------------------------------------
بین نسخه های بیسیک 4.30 5.80 5.50 کدوم بهتر از نظر راحتی نه امکانات
6 جدید ترین نسخع موجود
--------------------------------
4.30 retail قدیمیه ولی استاندارد
-----------------------------------------------
یکی بهم گفت:
من 4.3 بیسیک استفاده میکنم این نسخه خیلی کامله چون خیلی باگ نداره اما راحتی و جذاب میخوای کار کنی برو نسخه 5.5
----------------------------
ما نفهمیدیم چی شد یکی میگه 4.30 یکی میگه 5.5 یکی هم 6
--------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن من که تازه برنامه نویسی شروع کردم تو جند سایت خوندم بهترین نسخه 4.30 retail
مگه
سورس نسخه های بالاتر روی 4.30 باز نمیشه؟
--------------------------------------------------------------
پس چکاری بریم نسخه
5.80
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.