توی رویداد باتن
Dim shortcutIntent As Intent
shortcutIntent.Initialize("", "")
shortcutIntent.SetComponent("b4a.examplehfg/.main") ' Put the app package name here
Dim in As Intent
in.Initialize("", "")
in.PutExtra("android.intent.extra.shortcut.INTENT", shortcutIntent)
in.PutExtra("android.intent.extra.shortcut.NAME", "مای نیم") ' Put you're application name here
in.PutExtra("android.intent.extra.shortcut.ICON", LoadBitmap(File.DirAssets,"myicon.png"))
in.Action = "com.android.launcher.action.INSTALL_SHORTCUT"
Dim p As Phone
p.SendBroadcastIntent(in)
PrefMgr.SetBoolean("shortcutinstalled", True)
حالا با کد پایین که به ابتدای کد بالا اضاف میکنیم میاییم میگیم اگر شورتکات ساخته شده دیگه نساز. تا اینجا هم مشکلی ندارم
Dim PrefMgr As PreferenceManager
If PrefMgr.GetBoolean("shortcutinstalled") Then
Return
End If
مشکل اینجاست که اگه کاربر بیاد اول صفحه و میانبر رو حذف کنه دیگه نمیشه از توی برنامه شورتکات را اضافه کنیم
خلاصه حرفم این هست : من میخام با زذدن باتن میانبر ایجاد بشه. حالا اگه دوباره روی باتن زد بگه میانبر از قبل وجود داره.اگر کاربر حذفش کرد دوباره بتونیم با زدن باتن میانبر ایجاد بکنیم
نکته: کتابخانه اقای شاهدی عزیز هم همین مشکل رو داره
سوال
salmana 174
من با کد پایین راحت میام میانبر ایجاد میکنم
حالا با کد پایین که به ابتدای کد بالا اضاف میکنیم میاییم میگیم اگر شورتکات ساخته شده دیگه نساز. تا اینجا هم مشکلی ندارم
مشکل اینجاست که اگه کاربر بیاد اول صفحه و میانبر رو حذف کنه دیگه نمیشه از توی برنامه شورتکات را اضافه کنیم
خلاصه حرفم این هست : من میخام با زذدن باتن میانبر ایجاد بشه. حالا اگه دوباره روی باتن زد بگه میانبر از قبل وجود داره.اگر کاربر حذفش کرد دوباره بتونیم با زدن باتن میانبر ایجاد بکنیم
نکته: کتابخانه اقای شاهدی عزیز هم همین مشکل رو داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.