seyyedali 77 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان برنامه ای نوشتم و دنبال کدی هستم که اگر کاربر روی یک دکمه کلیک کرد و مثلا اون دکمه گرد یا مستطیل و نارنجی رنگ بود اونوقت دکمه شروع به بزرگ شدن بشه و کل صفحه رو در اخر بگیره و بعدش اکتیویتی بعدی باز بشه. قبلش از دوستان تشکر میکنم بابت زحماتشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ از کتابخونه ICOSScaleAnimation به طریق زیر استفاده کنید هموطن Dim an As ICOSScaleAnimation an.ScaleCenterin("an",150) an.StartAnim(yourbutton) موفق باشید سلام.با این کد نشد با کتابخونه animation plus خودم درستش کردم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ بله دوست عزیز میتونی تو رویداد کلیک تعریف کنی البته اگه میخوای لیستنر بزاری برای انیمیشن بهتره اونو سراسری تعریف کنی ممنون دوست عزیز ولی چیزی که من میخاستم این نیست میخام کازبر رو دکمه کلید کرد دکمه بزرگ بشه و بعد کل صفحه رو بگیره و اکتیویتی بعدی اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ از کتابخونه animation استفاده کن بعد یه ساب داره به اسم animatioend توش انمیشن رو stop کن و اکتیویتی که میخوای رو استارت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ از کتابخونه ICOSScaleAnimation به طریق زیر استفاده کنید هموطن Dim an As ICOSScaleAnimation an.ScaleCenterin("an",150) an.StartAnim(yourbutton) موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ ممنون هنوز تستش نکردم فقط برای باتن کار میکنه یا لیبل و ایمیج ویوو رو هم پشتیبانی می کنه ویه سوال دیگه این کد هارو باید زیر مجموعه رخداد باتن تعریف کنم؟ کتابخونشم اگه داری بزار عزیز ممنون بابت جوابتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ هر ویویی رو میتونین بش بدین عزیز غیر از اون دوتا دیگه هم کتابخونه گذاشتم animation و animationplus اینها هم میتونه کمکتون کنه animation.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ ممنون این کد هارو باید زیر مجموعه رخداد باتن تعریف کنم؟ شرمنده عزیز نگفتی کجا تعریفش کنم ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ بله دوست عزیز میتونی تو رویداد کلیک تعریف کنی البته اگه میخوای لیستنر بزاری برای انیمیشن بهتره اونو سراسری تعریف کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان
برنامه ای نوشتم و دنبال کدی هستم که اگر کاربر روی یک دکمه کلیک کرد و مثلا اون دکمه گرد یا مستطیل و نارنجی رنگ بود
اونوقت دکمه شروع به بزرگ شدن بشه و کل صفحه رو در اخر بگیره و بعدش اکتیویتی بعدی باز بشه.
قبلش از دوستان تشکر میکنم بابت زحماتشون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.