SoRoUsH 300 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ دوستان یه چیز عجیب توی بازار دیدم! گفتم اگه کسی از دوستان دلیلشو میدونه ما هم بفهمیم! ببینید من الان توی پنل بازارم چک کردم تقریبا روزی 5 هزار تومن فروش دارم...(بعضی روزا بیشتر بعضیا کمتر!میانگین گفتم توی یه هفته اخیر...) بعد مثلا 3 روز قبل فروش کلی برناممو زده بود 278هزار الان زده 279هزار با اینکه باید خیلییی بیشتر بشه و حساب کردم باید به 290-300هزار برسه با این فروشی ک این روزا داشتم! دلیلش چیه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ درود به این تاپیک سر بزنید http://answercenter.ir/topic/14409-%D8%A7%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%82-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%88%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,584 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ یه بامبول جدید به نام ضمانت درآوردن طرف برنامه رو میخره باش حال نکرد پس میده به همین راحتی دیگه برنامه پولی گذاشتن منطقی نیست همون درون برنامه ای بهترین راهه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ برگشت پول به کاربران در صورت عدم رضایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ یه بامبول جدید به نام ضمانت درآوردن طرف برنامه رو میخره باش حال نکرد پس میده به همین راحتی دیگه برنامه پولی گذاشتن منطقی نیست همون درون برنامه ای بهترین راهه تو بازار که راه نیوفتاده هنوز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,584 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ بعیده دوست عزیز دلیلش قطعا فقط همین میتونه باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیب8 10 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ تو بازار که راه نیوفتاده هنوز تا اونجا که من میدونم راه افتاده.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.