سیدمحمد 248 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ دوستان چون تازه توی بازار قرار گرفته ممنون میشم یک نگاهی بندازین و عیب های کار رو بفرمایین. پاینده باشید. https://cafebazaar.ir/app/mohammad.imamsadr/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام از گرافیک و رابط کاربری خوشم اومد خیلی خوب بود به نظر من مناسب موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام گرافیک برنامه با موضوع همخوانی داره اما می تونست خیلی بهتر باشه. ایده هم که کتابه. در کل 18.75 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام از گرافیک و رابط کاربری خوشم اومد خیلی خوب بود به نظر من مناسب موفق باشید خیلی ممنون مهندس ایزدی. نظر شما باعث دلگرمی هستش... سلام گرافیک برنامه با موضوع همخوانی داره اما می تونست خیلی بهتر باشه. ایده هم که کتابه. در کل 18.75 موفق باشید خیلی ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ ایده و گرافیکش خوبه راستی امام موسی صدر بچه قم بوده ها گفتم بدونید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.