ghost94 151 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ با سلام یه تولبار با AppCompat به برنامه اضافه کردم میخوام بهش یه سری ویو اضافه کنم به این شکل : Dim xml As XmlLayoutBuilder Dim bd As BitmapDrawable bd = xml.GetDrawable("ic_settings_white_24dp") Activity.AddMenuItem3("", "k", bd.Bitmap, True) حالا میخوام یه ویو مثلا چپ چین باشه یا وسط چین باشه مکان این ویو رو چجوری کنترل کنم. پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ یعنی یکی نیست جواب مارو بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام کد زیر رو امتحان نکردم اما احتمالاً جواب بده: Dim bd As BitmapDrawable Dim xml As XmlLayoutBuilder Dim image As ImageView image.Initialize("image") bd = xml.GetDrawable("ic_settings_white_24dp") bd.Gravity = Gravity.FILL image.Background = bd ActionBar.AddView(image, 16dip, 16dip, 16dip, 16dip) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ یافتم ...! مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost94 151
با سلام
یه تولبار با AppCompat به برنامه اضافه کردم
میخوام بهش یه سری ویو اضافه کنم به این شکل :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.