hossein44 1 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ من یه دیتابیس درست کردم که نزدیک 250 تا id داره توی برنامه 5 تا باتون دارم میخوام با هر باتون یه تعداد از id ها را بیارم توی لیست ویو مثلا با زدن باتون اول ، id 1 تا id 20 را نمایش بده و باتون های دیگه هم به همین شکل اونوقت اومدم از دستور between استفاده کردم و برای هر کردوم از باتون ها یک اکتیویتی جدا و برای متناشونم یک اکتیویتی جدا درست کردم مشکلی که دارم الان اینه که نمیتونم از جستجو وعلاقه مندی استفاده کنم برنامه ای که درست میکنم عکس و متن را باهم نشون میده به خاطر همین نتونستم از آموزش فصل بندی کتاب آقا شهاب با کتابخانه ی فراخوانی استفاده کنم مجبورم از همین کتابخانه sql استفاده کنم الان چجوری میتونم این مشکلا حلش کنم؟ اگه کسی راهی یا پیشنهادی برای حل این موضوع داره بگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ درود ببینید شما الان قانونا نباید هیچگونه مشکلی داشته باشید . کارتون هم درست بوده... فقط باید از طریق کتابخونه SQL برای اضافه کردن به علاقه مندی به این شکل عمل کنید Sub Fav_Click Dim id As Int id= Main.cur1.GetString("id") If Favv=0 Then Main.cur1.Position=0 Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'") ToastMessageShow("مطلب مورد نظر با موفقیت به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f1.png")) Else Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 0 where id ='" & id & "'") Main.cur1.Position=0 ToastMessageShow( "مطلب مورد نظر از لیست علاقه مندی ها خارج شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f0.png")) End If Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 where id ='" & id & "'") Main.cur1.Position=0 Favv= Main.cur1.GetString("fav") End Sub برای جست و جو هم که فوق العاده راحت هست : Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE onvan LIKE '%" & Ese.Text & "%'") و بعدش هم حلقه و خوندن اطلاعات فقط دیگه کد بالا رو باید متناسب با جست و جوی خودتون ویرایش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein44 1
من یه دیتابیس درست کردم که نزدیک 250 تا id داره
توی برنامه 5 تا باتون دارم میخوام با هر باتون یه تعداد از id ها را بیارم توی لیست ویو
مثلا با زدن باتون اول ، id 1 تا id 20 را نمایش بده
و باتون های دیگه هم به همین شکل
اونوقت اومدم از دستور between استفاده کردم و برای هر کردوم از باتون ها یک اکتیویتی جدا و برای متناشونم یک اکتیویتی جدا درست کردم
مشکلی که دارم الان اینه که نمیتونم از جستجو وعلاقه مندی استفاده کنم
برنامه ای که درست میکنم عکس و متن را باهم نشون میده به خاطر همین نتونستم از آموزش فصل بندی کتاب آقا شهاب با کتابخانه ی فراخوانی استفاده کنم
مجبورم از همین کتابخانه sql استفاده کنم
الان چجوری میتونم این مشکلا حلش کنم؟
اگه کسی راهی یا پیشنهادی برای حل این موضوع داره بگه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.