ali1221 4 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام من یک برنامه دارم که اطلاعات رو از دیتابیس میگیره و داخل لیست ویو 2خط نمایش میده. حالا میخوام این لیست ویو رو سیاه کنم اما فقط خط اول میشه. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم که هر دو خط سیاه بشه؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ درود و خوش آمد بهتون میگم خدمت شما: Sub Globals Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") ListView1.AddTwoLines("mehdi","izadi") ListView1.AddTwoLines("amin","shahedi") ListView1.AddTwoLines("mehran","mahmoodi") ListView1.AddTwoLines("majid","arta") ListView1.TwoLinesLayout.Label.Color = Colors.Green ListView1.TwoLinesLayout.SecondLabel.Color = Colors.Red End Sub اگر دوست داشتید میتونید به جای Color از TextColor هم استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali1221 4
سلام
من یک برنامه دارم که اطلاعات رو از دیتابیس میگیره و داخل لیست ویو 2خط نمایش میده.
حالا میخوام این لیست ویو رو سیاه کنم اما فقط خط اول میشه.
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم که هر دو خط سیاه بشه؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.