ali2016 54 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام بنده برنامه ای طراحی کردم و دقیقا مجبورم اطلاعات رو از یک دیتابیس به دیتابیس دیگه منتقل کنم ولی اینبار من درخواست دارم از اساتید که این موضوع رو با کتابخانه ی فراخانی به بنده یاد بدن البته اکه امکانش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ دیتابیسش رو فک کنم باید برای هر جدولت این کار رو انجام بدی اما برای تیبل نسخه 3.6 فراوانی رو بگیر Dim fara1,fara2 As Farakhani_backup fara1.Initialize("db.db") fara1.backup(File.DirInternal,"tbl1.txt","tbl1") fara2.Initialize("db2.db") fara2.restore(File.DirInternal,"tbl1.txt","tbl1") این الان جدول 1 رو از فایل db,db میریزه تو جدول یک(که کاملا ساختاره یکسانی داره با جدول یک بانک قبلی) این فایل db2.db لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام یعنی الان شما 2 تا دیتابیس داری؟ یا 2 تا جدول کارت با فراخوانی سخت میشه شدنی هست اما منطقی نیس اگه میخوای کد Sql بهت بدیم اگرم نمیخوای ، من بشینم اگه شدنی باشه برات فراخوانی بزنم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali2016 54
سلام
بنده برنامه ای طراحی کردم و دقیقا مجبورم اطلاعات رو از یک دیتابیس به دیتابیس دیگه منتقل کنم ولی اینبار من درخواست دارم از اساتید
که این موضوع رو با کتابخانه ی فراخانی به بنده یاد بدن البته اکه امکانش هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.