seyyedali 77 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام . دوستان لطفا نطراتتونو درباره برنامه جدیدم بگید. اگه مشکلی هم دیدید بگید تا من حلش کنم ممنون از اساتید کدهای مورد نیاز سیم کارت لینک نرم افزار در کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ درود من شخصا دیدم کسی نظرش رو نگفته فایل apk رو دانلود کردم اما شما این رو در نظر بگیرید که از 200 نفر شاید یک نفر هم داتلود نکنه شما بهتر بود 7-8 تا Screen Shot از برنامتون قرار میدادین تا بچه ها نظراتشون رو بدن. به نظر من رابط کاربری میتونه قابل قبول باشه و خوبه... اما رنگ بندی هاتون زیاد مناسب نیست مثلا برای ایرانسل پس ضمینه زرد و رنگ متن ها سفید هست... سفید و زرد اصلا با هم سازگاری ندارن... چشم کاملا اذیت میشه همچنین پیشنهاد میکنم ListView تون رو Gravity.Center کنید کلا. یک مورد دیگه هم که هست مثلا فکر کنید من نمیدونم بسته های نوترینو چیه!!! خب وقتی روش کلیک میشه اول باید یک صفحه بیاد و توضیحات کوتاهی رو در این مورد بهم بده و بعدش اگر خواستم کد دستوری USSD اجرا بشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ درود من شخصا دیدم کسی نظرش رو نگفته فایل apk رو دانلود کردم اما شما این رو در نظر بگیرید که از 200 نفر شاید یک نفر هم داتلود نکنه شما بهتر بود 7-8 تا Screen Shot از برنامتون قرار میدادین تا بچه ها نظراتشون رو بدن. به نظر من رابط کاربری میتونه قابل قبول باشه و خوبه... اما رنگ بندی هاتون زیاد مناسب نیست مثلا برای ایرانسل پس ضمینه زرد و رنگ متن ها سفید هست... سفید و زرد اصلا با هم سازگاری ندارن... چشم کاملا اذیت میشه همچنین پیشنهاد میکنم ListView تون رو Gravity.Center کنید کلا. یک مورد دیگه هم که هست مثلا فکر کنید من نمیدونم بسته های نوترینو چیه!!! خب وقتی روش کلیک میشه اول باید یک صفحه بیاد و توضیحات کوتاهی رو در این مورد بهم بده و بعدش اگر خواستم کد دستوری USSD اجرا بشه موفق باشید ممنون از نطرتون در اولین فرصت عکساشو میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از نطرتون در اولین فرصت عکساشو میزارم خواهش میکنم اولین Screen Shot اتون توی بازار رو نگاه کنید نوشتید: ritel :||: کلا اشتباهه. درستش کنید از اعتبارتون کم میکنه اینجوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.