KSDKING 44 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان این ارور یعنی چی؟(کد ها درسته) Err لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اگه از api23 استفاده میکنید به احتمال زیاد مشکل از اینه که دسترسیها تو این ورژن به صورت اتوماتیک ممکنه granted نشه و حتما باید تو برنامه قبل از اینکه درخواست call بفرستی قبلش باید درخواست permision رو بدی قبل از اینکه startactivity کنی کد زیر رو اجرا کن if (Build.VERSION.SDK_INT >=Build.VERSION_CODES.M){ if (checkSelfPermission(Manifest.permission.CALL_PHONE)!= PackageManager.PERMISSION_GRANTED) { ActivityCompat.requestPermissions(this, new String[]{Manifest.permission.CALL_PHONE}, 1); } } } حالا باید بیای و به شکل زیر نتیجه درخواست رو بگیری @Override public void onRequestPermissionsResult(int requestCode, @NonNull String permissions[], @NonNull int[] grantResults) { switch (requestCode) { case 1: { // If request is cancelled, the result arrays are empty. if (grantResults.length >0&& grantResults[0] == PackageManager.PERMISSION_GRANTED) { Uri uri=Uri.parse("tel:"+yournumbre) Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_CALL); intent.setData(uri); startActivity(intent); } else { ندارهcall اینجا کاربر دسترسی رو رد کرده و برنامه هنوز اجازه } } break; default: super.onRequestPermissionsResult(requestCode, permissions, grantResults); } } استفاده کنید ببینید اوکی میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ این که ربطی به api نداره عزیز مربوط به دسترسی برنامه اس میگه دسترسی call رو ندادی و داری درخواستشو میدی این خط رو به منیفست اضافه کن <uses-permission android:name="android.permission.CALL_PHONE" /> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ این که ربطی به api نداره عزیز مربوط به دسترسی برنامه اس میگه دسترسی call رو ندادی و داری درخواستشو میدی این خط رو به منیفست اضافه کن <uses-permission android:name="android.permission.CALL_PHONE" /> من اینو اضافه کرده بودم از قبل... این عکس --------------------------------------------- اون api که نوشته یعنی چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ کدهاتون رو به این صورت تغییر بدین Uri uri=Uri.parse("tel:"+yournumbre) Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_CALL); intent.setData(uri); startActivity(intent); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ کدهاتون رو به این صورت تغییر بدین Uri uri=Uri.parse("tel:"+yournumbre) Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_CALL); intent.setData(uri); startActivity(intent); باز هم در قسمت startActivity(intent); ارور میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ تو ارور که مشکل میگه از annotations هست تو سایت مرجع نوشته باید این رو به پروژه اضافه کنی کد زیر رو به build.gradle اضافه کن البته ورژنش رو متناسب با api که استفاده میکنی بزار بعد پروژه رو سینک کن dependencies { compile 'com.android.support:support-annotations:22.2.0' } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ تو ارور که مشکل میگه از annotations هست تو سایت مرجع نوشته باید این رو به پروژه اضافه کنی کد زیر رو به build.gradle اضافه کن البته ورژنش رو متناسب با api که استفاده میکنی بزار بعد پروژه رو سینک کن dependencies { compile 'com.android.support:support-annotations:22.2.0' } عزیز کد رو اضافه کردم با ورژن api خودم و پروژه رو سینک کردم.اروری نداد ولی اون قسمت startActivity(intent); هنوز داره ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ ممنون هموطن قسمت اول کد رو وارد کردم درست شد و کار کرد... خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
KSDKING 44
سلام دوستان
این ارور یعنی چی؟(کد ها درسته)
Err
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.