ali2016 54 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام آیا راهی هست که اگر کسی دکمه فیزیکی منوی گوشی خودشو نگه داشت برنمه پیام خاصی رو بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام. بله بله میشه ولی بازم آقای ارل این ایونت رو به اکتیویتی شون ندادن توی بیسیک. ولی با جاوا میتونید پیادش کنید: #if java import android.view.KeyEvent; import anywheresoftware.b4a.BA; @Override public boolean onKeyLongPress(int keyCode, KeyEvent event) { processBA.raiseEventFromUI(this, "onkeylongpress", keyCode); return true; } #end if Sub onkeylongpress(keycode As Int) If keycode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then ToastMessageShow("کلیک بک نگه داشته شد!",False) End If End Sub همین کافیه. درضمن من کلید های منو و ولوم رو تست کردم عمل نکرد، احساس میکنم چون توسط سیستم عامل اشغال شده و در قبال نگه داشتنش یکاری انجام میشه اینور برای ما عمل نمیکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali2016 54
سلام آیا راهی هست که اگر کسی دکمه فیزیکی منوی گوشی خودشو نگه داشت برنمه پیام خاصی رو بده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.