mobah 132 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام به دوستان بنده تایپیک های قدیمی رو نگاه کردم چون این کد که آقا پژمان ارائه داده بودن فرق داشت و تایپیک های قبلی هم مرتبط نبود این تایپیک را خواهش میکنم جواب بدید. از پژمان عزیز تشکر میکنم که ProgressBar را کمک کردن http://answercenter.ir/topic/14514-تغییر-لودینگ-وب-ویو/?p=90327 میشه بگید چطوری ProgressBar رو قرمز کنم که وقتی نمایش میده لودینگ رو بارنگ قرمز نمایش بده یا مثلا رنگ کد E1E1E1 بشه . ساده تک رنگ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ تشکر میکنم حل شد خیلی ممنونم این کد را آخرش اضافه کردم Sub SetProgressDrawable(p As ProgressBar, Drawable As Object) ' لودینگ وب ویو Dim r As Reflector Dim clipDrawable As Object clipDrawable = r.CreateObject2("android.graphics.drawable.ClipDrawable", _ Array As Object(Drawable, Gravity.LEFT, 1), _ Array As String("android.graphics.drawable.Drawable", "java.lang.int", "java.lang.int")) r.Target = p r.Target = r.RunMethod("getProgressDrawable") 'Gets the layerDrawable r.RunMethod4("setDrawableByLayerId", _ Array As Object(r.GetStaticField("android.R$id", "progress"), clipDrawable), _ Array As String("java.lang.int", "android.graphics.drawable.Drawable")) End Sub Sub Way1 ' لودینگ وب ویو ProgressBar1.Initialize("") Dim GD As GradientDrawable GD.Initialize("TOP_BOTTOM",Array As Int(Colors.Red,Colors.Red)) GD.CornerRadius = 1dip SetProgressDrawable(ProgressBar1,GD) Activity.AddView(ProgressBar1,0.0%x,100,100%x,5) 'ProgressBar1.Color = Colors.Red End Sub داخل اکتیویتی کریوت هم این کد رو قرار دادم Way1 خیلی قشنگ شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ درود prog.Color = Colors.Red لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ ممنونم این کد بگ گراند یا همون زمینه پروگراس را قرمز میکنه ولی اون قسمت که لودینگ رو نمایش میده همون آبی رنگ باقی مونده میشه این قسمت قرمز بشه. اگر اون قسمت قرمز بشه بهتره!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ بکگراند رو رنگی میکنه اون قسمت که لودینگ رو نمایش میده همون آبی رنگ باقی مونده میشه این قسمت رو قرمز کرد. خیلی قشنگ میشه ولی من نتونستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ این سورس کد رو ببینید که استاد آرتا قرار دادن : http://answercenter.ir/topic/4514-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-progressbar/ روش کار کنید به نتیجه میرسید حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
سلام به دوستان
بنده تایپیک های قدیمی رو نگاه کردم
چون این کد که آقا پژمان ارائه داده بودن فرق داشت و تایپیک های قبلی هم مرتبط نبود این تایپیک را خواهش میکنم جواب بدید.
از پژمان عزیز تشکر میکنم که ProgressBar را کمک کردن
http://answercenter.ir/topic/14514-تغییر-لودینگ-وب-ویو/?p=90327
میشه بگید چطوری ProgressBar رو قرمز کنم که وقتی نمایش میده لودینگ رو بارنگ قرمز نمایش بده یا مثلا رنگ کد E1E1E1 بشه . ساده تک رنگ
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.