امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز باگی وجود نداره که برطرف کنم ، کتابخونه سالمه شما باگ های پروژه خودتون رو برطرف کنین 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز باگی وجود نداره که برطرف کنم ، کتابخونه سالمه شما باگ های پروژه خودتون رو برطرف کنین آقای شاهدی صحبت شما کاملا متین . کتابخانه هیچ مشکلی نداره . پس چرا فابل های کم حجم سریع آپلود می کنه ولی فایل های با حجم بالای مثلا 400 کیلو بیت فور گلوز میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ آقای شاهدی صحبت شما کاملا متین . کتابخانه هیچ مشکلی نداره . پس چرا فابل های کم حجم سریع آپلود می کنه ولی فایل های با حجم بالای مثلا 400 کیلو بیت فور گلوز میده اصلا اینطور نیست من خودم چندین فایل بالای هفت مگ هشت مگ رو بارها دان کردم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ آقای شاهدی صحبت شما کاملا متین . کتابخانه هیچ مشکلی نداره . پس چرا فابل های کم حجم سریع آپلود می کنه ولی فایل های با حجم بالای مثلا 400 کیلو بیت فور گلوز میده داداش ببین کل پست های کتابخونه شده پست های شما یکبار گفتید باگ داره اقای شاهدی هم تست کردن گفتن تا 5 مگ خودم تست کردم مشکلی نداشته حالا روزی چند تا پست بیا بگذار باگ داره کتابخونه یکبار گفتید ایشون فهمید و تست کرد . روزی یه چند تا پست میای میگذاری بسه دیگه برو ببین مشکل کدهات چی هست . مدیرهای عزیز هم اینا همه رو پاک کنن و دوستانی که رعایت نمیکنن دسترسیشون رو محدود کنید حالا آقای شاهدی لطف کرده این کتابخونه ساخته بقیه هم تست کردن میگن مشکل نداره. ادم پشیمون میکنه از ساختن یه کتابخونه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ من دانلود کردم ولی متد پست نیست . بعد اگه پست کرد چطور عبارت ها رو داخل string دخیره کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ من دانلود کردم ولی متد پست نیست . بعد اگه پست کرد چطور عبارت ها رو داخل string دخیره کنم؟ هیچ حرفی برای گفتن نمیگذاری 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ هیچ حرفی برای گفتن نمیگذاری خب راهنمایی کنید downloder.get.pos هستش؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ من دانلود کردم ولی متد پست نیست . بعد اگه پست کرد چطور عبارت ها رو داخل string دخیره کنم؟ فک کنم 50 باری گفتم اینو : Sub Task_DoInBackground(Params() As Object) As Object Return downloader.Get("http://test.com/felan.php").POST("param1=felan").String End Sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ فک کنم 50 باری گفتم اینو : Sub Task_DoInBackground(Params() As Object) As Object Return downloader.Get("http://test.com/felan.php").POST("param1=felan").String End Sub ببخشید الان من این هارو پست کردم میخوام داخل داخل اریا لیست ویو نمایش بدم چند تا lable هستش میشه راهنمایی بدید. الان فایل دانلود میکنم ولی نمیتونم نمایش بدمش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام آقای شاهدی چطور میتونم چند لینک رو با هم دان بگیرم؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ ببخشید الان من این هارو پست کردم میخوام داخل داخل اریا لیست ویو نمایش بدم چند تا lable هستش توی متد OnPostExecute مقدار هاتون رو که گرفتین ، ادپتر رو initialize کنین و مقدار ها رو بهش بدین سلام آقای شاهدی چطور میتونم چند لینک رو با هم دان بگیرم؟؟ سلام کد ها رو تست نکردم اگه احیانا موردی داشت اصلاح کنید بدون حلقه : Sub task_DoInBackground(Params() As Object) As Object Dim f1,f2,f3,f4 As AriaFile f1.initialize(File.DirInternal,"File1.jpg") downloader.Get("Address1").File(f1) task.PublishProgress(1) f2.initialize(File.DirInternal,"File2.jpg") downloader.Get("Address2").File(f2) task.PublishProgress(2) f3.initialize(File.DirInternal,"File3.jpg") downloader.Get("Address3").File(f3) task.PublishProgress(3) f4.initialize(File.DirInternal,"File4.jpg") downloader.Get("Address4").File(f4) task.PublishProgress(4) Return "Downloads Done" End Sub Sub task_OnProgressUpdate(Progress As Int) ToastMessageShow("File "& Progress &" Downloaded.",False) End Sub Sub task_OnPostExecute(Result As Object) ToastMessageShow(Result,True) End Sub با حلقه : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) task.Run(Array("Addres1","Addres2","Addres3","Addres4")) 'har tedad address bedin download mikone' End Sub Sub task_DoInBackground(Params() As Object) As Object For i=0 To Params.Length-1 Dim AFile As AriaFile AFile.initialize(File.DirInternal,"F"&i&".jpg") downloader.Get(Params(i)).File(AFile) task.PublishProgress(i+1) Next Return "Downloads Done" End Sub Sub task_OnProgressUpdate(Progress As Int) ToastMessageShow("File "& Progress &" Downloaded.",False) End Sub Sub task_OnPostExecute(Result As Object) ToastMessageShow(Result,True) End Sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان هر کی حوصله داره این سورس رو روی گوشی امتحان کنه نمیدونم چرا روی شبیه ساز خوب کار میکنه ولی روی گوشی نه ...؟؟؟ Aria Async.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همگی آقای شاهدی خواهشایک سورس رو قرار بدید(ترکیب آریادیالوگ پروگرس بار واین کتابخانه آریا اسینک تسک)مثلا یک لینک دانلود رو حالا چه از دیتابیس آنلاین وهرلینک دیگه ای دانلود کنه اونو توی آریا دیالوگ پروگرس بار نشون بده واگه حجم کل فایل ودرصد و....روهم نشون بده مطمعنا بهتره واین توی دیالوگ پروگرس قابلیت کنسل کردن هم داشته باشه. آقای شاهدی وبقیه دوستان که واقعا حرفه ای هستن نوشتن همچین کدهایی براشون واقعا زمان نمیبره.اما برای بنده که فرد مبتدی هستم غیرممکن هست. آموزش هاتونم دریافت کردم اما به نتیجه ای نرسیدم. لطفا یکی بزرگواری بکنه همین تکه کد یا سورس رو قرار بده. باتشکر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان هر کی حوصله داره این سورس رو روی گوشی امتحان کنه نمیدونم چرا روی شبیه ساز خوب کار میکنه ولی روی گوشی نه ...؟؟؟ اساتید انجمن لطفاً یه کمکی بکنید آخه یه مشکلی باید باشه که یه قطعه کد سالم روی شبیه ساز کار میکنه ولی روی گوشی کار نمیکنه ... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اقای شاهدی درسته اینجوری ؟ Sub task_OnPostExecute(Result As Object) Dim list4() As String=Regex.Split("<br>",Result) For i=0 To list4.Length-1 items1.Add(list4(i)) Next ariabuydb1.Initialize(items1.Size).ToListView(ariabuy1) End Sub ولی نشون نمیده اطلاعاتو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز باگی وجود نداره که برطرف کنم ، کتابخونه سالمه شما باگ های پروژه خودتون رو برطرف کنین جناب آقای شاهدی فقط Initialize نکرده بودم حق با شماست down.Initialize(up) Return down.UploadFile(uplod,AFile,EmptyMap) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من همه مطالب رو مرور کردم و فیلم ها رو هم دیدم دارم با متد get post کار میکنم و از فایل php یک مقدار رو در result فرستادم به بیسیک با این فرمان echo $myResult["date"]. "#" .$myResult["time"]. "#" .$myResult["use_counters"]; حالا دربیسیک 2 تا ساب دارم که وقتی اجرا میکنم نمی تونم مقدار رو بگیرم و در لوگ یا در مسیج ببینم و این خطا رو در قسمت لوگ به من برمیگردونه کتابخونه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید کجای کار اشتباه میکنم با تشکر این خطا هست AriaAsynkTask Error : null 11111111111111 aria_DoInBackground 1♥♥♥ (RuntimeException) java.lang.RuntimeException: Can't create handler inside thread that has not called Looper.prepare() 22222222222 Try ♥♥♥ 3333333333 Catch ♥♥♥ (RuntimeException) java.lang.RuntimeException: Can't create handler inside thread that has not called Looper.prepare() 44444444 aria_OnPostExecute ♥♥♥ error و اینم ساب های مربوط به کتابخونه Sub aria_DoInBackground(Params() As Object) As Object Log("11111111111111 aria_DoInBackground 1♥♥♥♥") Log(LastException) Try Log("22222222222 Try ♥♥♥") Dim result As String = dlr.Get(Params(0)).POST(Params(1)).String Dim str() As String = Regex.Split("#",result) Msgbox(result,"") ' mydate=str(0 ) mytime=str(1) myappname=str(2) mypackage_name=str(3) myapp_ver=str(4) mystore_seller=str(5) myphone_manufacturer=str(6) myphone_model=str(7 ) myphone_product=str(8) myphone_id=str(9) myphone_sdkversion=str(10) myversion_android=str(11) Return "done" Catch Log("3333333333 Catch ♥♥♥") Log(LastException) Return "error" End Try End Sub Sub aria_OnPostExecute(Result As Object) Log("44444444 aria_OnPostExecute ♥♥♥") Log(Result) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ شما دوتا کد رو اشتباه زدین ، اولی خط سوم کد زیر : Sub aria_DoInBackground(Params() As Object) As Object Log("11111111111111 aria_DoInBackground 1♥♥♥♥") Log(LastException) گفتین LastException رو لاگ کنه در حالی که توی try catch نیست و اروری وجود نداشته . Msgbox(result,"") بنده بار ها گفتم که توی تردی جدا از ترد اصلی برنامه نمیتونین به UI دسترسی داشته باشین ولی شما توی متد DoInBackground اومدین و از MsgBox استفاده کردین . دوم : 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام سپاس استاد شاهدی عزیز کد ها رو که فرمودید اصلاح کردم و مشکل حل شد در این ساب مقادیر رو گرفتم (( البته نمیدونم درسته یا نه ولی جواب که درست بود ))با تشکر Sub AriaAsyncTask1_DoInBackground(Params() As Object) As Object Try Dim result As String = AriaAsyncTaskDownloader1.Get(Params(0)).POST(Params(1)).String Dim str() As String = Regex.Split("#",result) mydate=str(0 ) mytime=str(1) myappname=str(2) Return "done/موفق" Catch Log(LastException) Return "error/نــــاموفق" End Try End Sub و در این ساب چاپ کردم در مسیج Sub AriaAsyncTask1_OnPostExecute(Result As Object) Log(LastException) Log(Result) Msgbox("تاریخ : "&mydate&CRLF&"ساعت :"&mytime&CRLF&"تعداد اتصال به اینترنت : "&myappname,"آخرین اطلاعات تماس") Log(mydate) Log(mytime) Log(myappname) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ ورژن جدید به پست اول اضافه شد -امکانات ورژن 5 : 1- قبلیت پراگرس دادن در مالتی تسکینک با کلس AriaAsynkTaskDownloader2 2 - بهبود آپلود فایل و از بین رفتن خطاهای احتمالی 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.