سیدمحمد 248 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ عالی بود. ولی برای دانلود همون ariaHttp بهتر نبود؟ آخه اون مقدار دانلود شده و حجم کل و پراگرس بار رو نشون میداد. اینجا میشه از اونها استفاده کرد؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ عالی بود. ولی برای دانلود همون ariaHttp بهتر نبود؟ آخه اون مقدار دانلود شده و حجم کل و پراگرس بار رو نشون میداد. اینجا میشه از اونها استفاده کرد؟ پراگرس که الانم امکانش هست ،آپدیت بعدی رو هم کامل کردم که یه روز کامل روش وقت گذاشتم فردا همراه آموزش تصویری و سورس قرار میدم امکانات زیر اضافه شده : گرفتن حجم کل (به صورت بایت و فرمت فارسی و انگلیسی) حجم دانلود شده (به صورت بایت و فرمت فارسی و انگلیسی) سرعت دانلود (به صورت بایت و فرمت فارسی و انگلیسی) زمان گذشته از دانلود (به صورت ثانیه و به صورت استاتدارد MM:SS) زمان باقی مونده دانلود که بر اساس سرعت و... محاسبه میشه (به صورت ثانیه و به صورت استاتدارد MM:SS) محاسبه های بالا توی نخ های جدا (thread) و با بالا ترین سرعت انجام میشه و زمان دانلود هم BroadCastReceiver برای قطعی اینترنت رجیستر میشه تا هیچ مشکلی پیش نیاد متد های Post و Get هم جواب رو میتونن بر اساس String , int , bitman , file بهتون برگردونه 7 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ ضمن تشکر از استاد شاهدی عزیز من هرجور که اجرا می کنم خطا میده Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Scroll") Dim AAT As AriaAsyncTask AAT.Initialize("AAT") AAT.Run(Null) End Sub Sub AAT_DoInBackground(params() As Object) As Object LoadReport دستورات مربوط به پر کردن مولتی پنل End Sub Sub AAT_OnPostExecute(param As Object) ToastMessageShow("Finish",False) End Sub Sub AAT_OnPreExecute Prg.Visible=True ToastMessageShow("Start",False) End Sub Sub AAT_OnProgressUpdate(progress As Int) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rg10 0 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سلام چجوری موقع دانلود، دانلود منیجیر تشخیص بده که فرمت فایل چیه من با کتابخانه ariahttp کار دانلود انجام میدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سلام چجوری موقع دانلود، دانلود منیجیر تشخیص بده که فرمت فایل چیه من با کتابخانه ariahttp کار دانلود انجام میدم باید اول نام فایل رو بگیرید بعد آخرین . رو جدا کنید! URL = Dim URL As String = "http://s7.picofile.com/file/8242402726/ariazipbanner.png" FileName & Pasvand = Dim Name As String = URL.SubString(URL.LastIndexOf("/") + 1) Pasvand = Dim pasvand As String = Name.SubString(Name.LastIndexOf(".") + 1) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ آقای شاهدی عزیز : من طبق آموزش شما خط به خط کدنویسی کردم ولی خطا میده (تصویر خطا را قبلاً گذاشتم) سورس را میزارم یه نگاه بهش بندازید با تشکر Aria Async.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ آقای شاهدی عزیز : من طبق آموزش شما خط به خط کدنویسی کردم ولی خطا میده (تصویر خطا را قبلاً گذاشتم) سورس را میزارم یه نگاه بهش بندازید با تشکر حمید جان توی ورژن 2 ،eventName به کوچکی و بزرگی حروف حساسه ، به جای AAT از aat استفاده کنین مشکل رفع میشه ، توی ورژن بعد این مشکل رفع شده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ حمید جان توی ورژن 2 ،eventName به کوچکی و بزرگی حروف حساسه ، به جای AAT از aat استفاده کنین مشکل رفع میشه ، توی ورژن بعد این مشکل رفع شده ممنون جناب شاهدی ، دقیقاً مشکل همین بود میشه بفرمایید در همین سورس چجوری میتونم عملیات را متوقف کنم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ ممنون جناب شاهدی ، دقیقاً مشکل همین بود میشه بفرمایید در همین سورس چجوری میتونم عملیات را متوقف کنم ؟ از طریق کد زیر که برای اطمینان بیشتر توی try catch بزارین بهتره Try AriaAsyncTask.Cancel(True) Catch Log(LastException) End Try 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ خدا قوت عالی بود واقعا عالی آقا دمت گرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ استاد شاهدی ممنون از کتابخونه های عالیتون واقعا کا رو راحت میکنن من توی ایجاد مولتی پنل مشکل برام به وجود اومده حالا سوالم اینه اصلا کار من درست بوده که با استفاده از این کتابخونه ویوو اد کردم؟؟ کدک به صورت زیره Sub aria_DoInBackground(params() As Object) As Object For i=1 To lst.Size-1 img.Initialize("img") st=lst.Get(i) sc.Panel.AddView(img,left,top,50%x,50%x) img.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirRootExternal&"/telegram/telegram images",st)) img.Gravity=Gravity.FILL If i Mod 2=0 Then left=left+50%x Else top=top+50%x left=0 End If aria.PublishProgress(i) Next Return top End Sub خط sc.Panel.AddView(img,left,top,50%x,50%x) ارور میده با تشکر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ عزیز کارهایی که با ui برنامه درگیره رو تو متد onPostExecute انجام بده اینجا دیگه وارد ترد اصلی برنامه شدی و میتونی ui رو به اصطلاح آپدیت کنی ولی متد doinback تو ترد جداگونه انجام میشه و به هیچ وجه نباید به ui برنامه دست بزنه(مثلا متن یه ادیت تکست رو تغییر بده یا مثه کاری که کردین به پنل چیزی اضافه کنه و ...) 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ عزیز کارهایی که با ui برنامه درگیره رو تو متد onPostExecute انجام بده اینجا دیگه وارد ترد اصلی برنامه شدی و میتونی ui رو به اصطلاح آپدیت کنی ولی متد doinback تو ترد جداگونه انجام میشه و به هیچ وجه نباید به ui برنامه دست بزنه(مثلا متن یه ادیت تکست رو تغییر بده یا مثه کاری که کردین به پنل چیزی اضافه کنه و ...) سلاممشکل من هم همینه اگه اینجور که شما میگی انجام بدیم که بازم برنامه همون حالت هنگی را داره مهم اینه که بشه در DoInBackgroundاین کارها رو انجام داد در واقع من تعداد زیادی اطلاعات رو باید از دیتابیس بخونم و بعد از انجام عملیاتهایی روی داده ها اونها رو در مولتی پنل نمایش بدم که باعث کرش کردن برنامه میشه حالا نمیدونم با استفاده از این کتابخونه عالی میشه این کار رو انجام بدم یا نه ؟ اگه میشه آقای شاهدی یا یکی از دوستان راهنمایی بفرمایند اگر یه سورس از ایجاد مولتی پنل با استفاده از این کتابخونه بزارید که محشره ... خیلی ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ دوستان عزیز متد DoInBackground نمیتونه به UI دسترسی داشته باشه چون توی یه ترد یا همون نخ دیگه داره انجام میشه ، شما میتونین گرفتن داده هاتون از دیتابیس و غیره رو توی تسک انجام بدین ولی نمیتونین ui رو تغییر بدین 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ آپدیت سوم کتابخونه اضافه شد که امکانات خیلی زیادی به کلس دانلودر اضافه شده برای مثال : -امکان گرفتن حجم کل فایل از سرور و نمایش اون -امکان نمایش حجم دانلود شده -امکان نمایش زمان سپری شده از دانلود -امکان نمایش زمان مانده تا پایان دانلود -امکان نمایش سرعت دانلود فایل -امکان نمایش type فایل یعنی میتونین نوع فایل در حال دانلود رو نمایش بدین -امکان نمایش پروتکل سرور -امکان نمایش هاست -امکان نمایش پورت --امکان انجام Get از فایل های php و .... برای برنامه های آنلاین و گرفتن جواب به صورت String,Bitmap,Int,File,InputStream -امکان Post کردن فایل و متن به فایل های php و .... گرفتن جواب به صورت String,Bitmap,Int,File,InputStream -امکان گرفتن حجم اطلاعاتی که به صورت جواب از GetوPost میگیرین -رجیستر شدن BroadCastReceiver زمان دانلود برای گوش دادن به قطع شدن اینترنت و مطلع کردن توی متد OnProgressUpdate -استفاده از Threading و ... توی محاسبه اطلاعات بالا برای جلوگیری از حتی یه ذره کاهش سراعت برنامه -و .... از پست اول میتونین کتابخونه و آموزش تصویریش رو دانلود کنید 9 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ استاد من وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده دقیقا همین مثالی که تو فیلم اوله اکسپشن که مربوط به localIllegalArgumentException هست ولی پارامترها رو که درست وارد کردم مشکل از چیه به نظرتون؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام آقا امین به تنهایی یه گلستان ساختن که فکر نمیکنم مشابه اش تو بیسیک وجود داشته باشه. ممنونیم آقا امین فقط لطفا روش استفاده از همین لیب رو توی لیست ویو یا مولتی پنل هم توضیح بده که دیگه عالی میشه بازم ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ استاد من وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده دقیقا همین مثالی که تو فیلم اوله Capture.PNG اکسپشن که مربوط به localIllegalArgumentException هست ولی پارامترها رو که درست وارد کردم مشکل از چیه به نظرتون؟ برنامه رو دیباگ ران نکنین ، روی release ران کنید سلام آقا امین به تنهایی یه گلستان ساختن که فکر نمیکنم مشابه اش تو بیسیک وجود داشته باشه. ممنونیم آقا امین فقط لطفا روش استفاده از همین لیب رو توی لیست ویو یا مولتی پنل هم توضیح بده که دیگه عالی میشه بازم ممنون ممنون ، توی ترد تسک نمیشه به ui دسترسی داشت بهتره از کتابخونه های رپ شده لیست ویو استفاده کنین 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سلام چرا نمیشه از این کتابخونه توی سرویس استفاده کرد؟ پیغام میده که این ماژول (AriaAsyncTask) از نوع اکتیویتی ماژول هست ؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام استاد شاهدی این کتابخانه قسمت نمایش درصد دانلود روی اندروید5 به پایین درسته و روی 5 و 5 به بالا بجای درصد یک عدد منفی بزرگ نمایش میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.