majid08 266 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ استاد با این کتابخانه فایل بالای 200 کیلوبایت میزارم نمیتونه اپلود کنه و بعد پروگرس هم نمیده؟!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ وسط دانلود نت قطع شد رو چه جوری متوجه بشیم و دانلود رو متوقف کنم یه مطلبی خودتون گفتید چه جوری ازش استفاده کنم -رجیستر شدن BroadCastReceiver زمان دانلود برای گوش دادن به قطع شدن اینترنت و مطلع کردن توی متد OnProgressUpdate نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ استاد با این کتابخانه فایل بالای 200 کیلوبایت میزارم نمیتونه اپلود کنه و بعد پروگرس هم نمیده؟!! آپلودش تست شدس وکار میکنه ، کد هاتون رو بررسی کنید * آپلود پراگرس نمیده وسط دانلود نت قطع شد رو چه جوری متوجه بشیم و دانلود رو متوقف کنم یه مطلبی خودتون گفتید چه جوری ازش استفاده کنم زمانی که اینترنت قطع شه توی پراگرس 1- رو برمیگردونه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agham 4 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ استاد من نتونستم این رو فقط میشه سپل کنید خیلی بزرگوارید فق سورس کد رو ممنون ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ زمانی که اینترنت قطع شه توی پراگرس 1- رو برمیگردونه من وسط دانلود نتمو قطع میکنم ولی 1- نمیاد برنامه ارور نیمده بعد نت رو وصل میکنم و باتن دانلود 3-4 میزنم 3- 4 بار Log("OnPreExecute") میاد بعد دانلود انجام میشه یعنی بلافاصله بعد از وصل شدن نت عمل دانلود انجام نمیشه الان کدهای دانلود رو کجا بیارم تا نت وصله شه اتوماتیک دانلود انجام بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza.mir72 2 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی این لاگ قرمز دلیلش چیه ؟برنامه کار میکنه و ارور نمیده فقط لاگه AriaAsynkTask Error : Attempt to invoke virtual method 'java.lang.Object java.lang.reflect.Method.invoke(java.lang.Object, java.lang.Object[])' on a null object reference نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی این لاگ قرمز دلیلش چیه ؟ برنامه کار میکنه و ارور نمیده فقط لاگه AriaAsynkTask Error : Attempt to invoke virtual method 'java.lang.Object java.lang.reflect.Method.invoke(java.lang.Object, java.lang.Object[])' on a null object reference بعد از آپدیت کتابخانه به نسخه 3.5 برا من هم همین اتفاق می افته ولی مشکلی ایجاد نمی کنه و فقط لاگ خطا را می ده جناب شاهدی ممکنه بررسی بفرمایید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ ممکنه یکی از ساب ها رو اضافه نکرده باشین که موردی هم نداره ، مهم وجود ساب Doinbackground ، بقیه ساب ها اگه نزارین مشکلی ایجاد نمیشه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ ورژن جدید به پست اول اضافه شد : -امکانت ورژن 4 : قابلیت مالتی تسک و اجرای تسک ها توی 2حالت : 1-سریال و پشت سر هم و منظنم 2-Executor و اجرای همه تسک های همزمان با هم توی ترد پول (ThreadPool) حتما اموزش تصویری ورژن 4 رو ببینید !!! (استفاده از مالتی تسک توی مالتی پنل و دانلود عکس و متن برای هر آیتم به صورت مجزا و نمایش اون ها ) 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ ورژن جدید به پست اول اضافه شد : -امکانت ورژن 4 : قابلیت مالتی تسک و اجرای تسک ها توی 2حالت : 1-سریال و پشت سر هم و منظنم 2-Executor و اجرای همه تسک های همزمان با هم توی ترد پول (ThreadPool) حتما اموزش تصویری ورژن 4 رو ببینید !!! (استفاده از مالتی تسک توی مالتی پنل و دانلود عکس و متن برای هر آیتم به صورت مجزا و نمایش اون ها ) سلام استاد شاهدی محشرید واقعا ، ممنونم برای تمامی زحماتی که بدون چشم داشت ، برای این انجمن و شاگردانی مثل بنده انجام میدهید امیدوارم همیشه و در تمامی مراحل زندگیتون در انتظار موفقیت های بهتر و بیشتر از شما دوست عزیز♥ موید باشید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سلام وعرض ادب خدمت مهندس شاهدی تشکر بابت کتابخونه های فوق العاده و کاربردیتون مهندس من میخوام تو دیتابیس آنلاین مقادیری رو insert کنم از ariaasynktask 2 استفاده کردم ولی هیچ مقداری تو دیتا بیس ثبت نمیشه.میخواستم ببینم مشکلم کجاست؟ اینم کدم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("login_LAY") '===================ariaAsyncTask================= aria.Initialize("aria") ariadown.Initialize(aria) '================================================= End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub saveBTN_Click aria.Run(Null) End Sub '==================================AriaAsyncTask=================================== Sub aria_DoInBackground(params() As Object) As Object go2="user="&userEDIT.text&"&pass="&passEDIT.Text ariadown.Post("http://192.168.66.251/log/login.php",go2) End Sub Sub aria_OnCancelled End Sub Sub aria_OnPostExecute(param As Object) 'Msgbox(param,"do") End Sub Sub aria_OnPreExecute End Sub Sub aria_OnProgressUpdate(progress As Int) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سلام وعرض ادب خدمت مهندس شاهدی تشکر بابت کتابخونه های فوق العاده و کاربردیتون مهندس من میخوام تو دیتابیس آنلاین مقادیری رو insert کنم از ariaasynktask 2 استفاده کردم ولی هیچ مقداری تو دیتا بیس ثبت نمیشه.میخواستم ببینم مشکلم کجاست؟ اینم کدم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("login_LAY") '===================ariaAsyncTask================= aria.Initialize("aria") ariadown.Initialize(aria) '================================================= End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub saveBTN_Click aria.Run(Null) End Sub '==================================AriaAsyncTask=================================== Sub aria_DoInBackground(params() As Object) As Object go2="user="&userEDIT.text&"&pass="&passEDIT.Text ariadown.Post("http://192.168.66.251/log/login.php",go2) End Sub Sub aria_OnCancelled End Sub Sub aria_OnPostExecute(param As Object) 'Msgbox(param,"do") End Sub Sub aria_OnPreExecute End Sub Sub aria_OnProgressUpdate(progress As Int) End Sub سلام ، متاسفانه هوز فرصت نشده که با کتابخانه کار بکنم. اما نوع تابع DoInBackground آبجکت هست و باید یک مقداری رو برگردونید. شما می تونید return null بنویسید. اما در هر حال باید مقداری به تابع OnPostExecute پاس داده بشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سلام وعرض ادب خدمت مهندس شاهدی تشکر بابت کتابخونه های فوق العاده و کاربردیتون مهندس من میخوام تو دیتابیس آنلاین مقادیری رو insert کنم از ariaasynktask 2 استفاده کردم ولی هیچ مقداری تو دیتا بیس ثبت نمیشه.میخواستم ببینم مشکلم کجاست؟ اینم کدم کد هاتون که به کل اشتباهه بعد هم توی DoInBackground نمیتونین به Ui دسترسی داشته باشین ، من اینو همه جا گفتم توی عکس پست اول گفتم ولی باز هم نمیدونم چرا توی اون از مقدار های ui استفاده میکنید :| به شکل زیر پیش برین : (از ورژن های جدید استفاده کنید) Sub saveBTN_Click aria.Run(Array(userEDIT.text,passEDIT.Text)) End Sub Sub aria_DoInBackground(params() As Object) As Object go2="user="¶ms(0)&"&pass="¶ms(1) Return ariadown.Get("http://192.168.66.251/log/login.php").POST(go2).String End Sub Sub aria_OnPostExecute(param As Object) Msgbox(param,"do") End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید من از کد زیر برای آپلود فایل استفاده میکنم اما نمی دونم چرا هرکاری میکنم فایل آپلود نمی کنه لطف کنید راهنمایی کنید Sub Process_Globals Dim out As OutputStream Dim up As AriaAsyncTask Dim down As AriaAsyncTaskDownloader End Sub Sub Service_Create out = File.OpenOutput(File.DirInternal ,"/iman.txt",True) up.Initialize("task") up.Run(Null) down.Initialize(up) End Sub Sub task_DoInBackground(params() As Object) As Object Try Dim fp As String = (File.DirInternal&"iman.txt") Dim Fi As AriaFile Fi.initialize2(fp) Return down.UploadFile("http://site.ir/khodam/uploaded/m.php",Fi,Null) Catch Return LastException.Message End Try End Sub Sub task_OnPostExecute(param As Object) Dim callback As String = param If callback.StartsWith("success") Then ToastMessageShow("Upload Anjam Shod", True) Else ToastMessageShow("nashod", True) End If End Sub با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان برنامه نویس کمک کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی آیا می شه عکس را با استفاده از دانلودر درون File.DirInternal ذخیره کرد؟ من از کد زیر استفاده کردم و خطا داد: Sub ATask_DoInBackground(params() As Object) As Object Dim ArFile As AriaFile ArFile.initialize(File.Combine(File.DirInternal,"/Spic"),FileName&".jpg") ArFile.Delete Return ADwnldPic.Download(params(0),File.Combine(File.DirInternal,"/Spic/"&FileName&".jpg")) End Sub متن خطا /data/data/ir.onlinedb.abc/files/Spic/0.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory) در حالی که وقتی که از DirDefaultExternal استفاده می کردم مشکلی نداشت Sub ATask_DoInBackground(params() As Object) As Object Dim ArFile As AriaFile ArFile.initialize(File.Combine(File.DirDefaultExternal,"/Spic"),FileName&".jpg") ArFile.Delete Return ADwnldPic.Download(params(0),ArFile.GetPath) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ من خیلی جاها ازش استفاده کردم خیلی عالیه هیچ مشکلی هم نیسب نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ آقای شاهدی من هر کاری می کنم فایل آپلود نمیشه اگر میشه لطف کنید راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ آقای شاهدی من هر کاری می کنم فایل آپلود نمیشه اگر میشه لطف کنید راهنمایی کنید سلام Dim Fi As AriaFile Fi.initialize3(File.DirInternal , "iman.txt") جایگزین کنید با Dim fp As String = (File.DirInternal&"iman.txt") Dim Fi As AriaFile Fi.initialize2(fp) و یه تست بزنید احتمالا درست شه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام Dim Fi As AriaFile Fi.initialize3(File.DirInternal , "iman.txt") جایگزین کنید با Dim fp As String = (File.DirInternal&"iman.txt") Dim Fi As AriaFile Fi.initialize2(fp) و یه تست بزنید احتمالا درست شه سلام آقای شاهدی من هر کاری می کنم نمیشه واقعا خسته شدم سورس پیوست کردم خودتون یه نگاه بندازید باتشگر uplode test.zip نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.