mohammad3250 206 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اقای شاهدی با کتابخونه دیزاین ساپورت مشکل نداره ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza.mir72 2 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ جناب شاهدی با پروگرسی غیر از پروگرس اصلی بیسیک میشه داخل ترد ها استفاده کرد ؟؟ (از ورژن 5 استفاده میکنم )من pgWheel و چندتا دیگه امتحان کردم . به داخل متد اپدیت میرسه بعد دستور اپدیت مبگبره ؛ خطا میده که اینشالایز نشده هنوز . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و روزخوش، من یک پیشنهاد دارم که خوب میشه اگر در نسخه بعدی اعمال کنید و اون هم اینکه توی کلس AriaAsyncTask توی ساب OnPreExecute یک آرگومان آرایه که شامل مقادیری هست که توی Run فرستادیم، اضافه کنید تا از اونجا هم بتونیم به مقادیر دسترسی داشته باشیم، هرچند الان هم میشه با یک متغیر گلوبال این کارو کرد اما خب اونجوری شیک تر و تر و تمیزتر میشه کدها. ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ سلام اول تشکر بخاطر کتابخونه عالیتون اقای شاهدی من موقع دانلود وقتی عملیات دانلود رو کنسل میکنم فایل ناقص دانلود میشه جوری میشه کرد که وقتی کنسل شد فایل کلا دیگه دانلود نشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/12, 10:29:03، AMiN.M7892 گفته است : سلام و روزخوش، من یک پیشنهاد دارم که خوب میشه اگر در نسخه بعدی اعمال کنید و اون هم اینکه توی کلس AriaAsyncTask توی ساب OnPreExecute یک آرگومان آرایه که شامل مقادیری هست که توی Run فرستادیم، اضافه کنید تا از اونجا هم بتونیم به مقادیر دسترسی داشته باشیم، هرچند الان هم میشه با یک متغیر گلوبال این کارو کرد اما خب اونجوری شیک تر و تر و تمیزتر میشه کدها. ممنون سلام این امکان توی AriaAsynkTask2 وجود داره کد زیر یه امیج ویو میگیره و یه آدرس و عکس رو دانلود میکنه و توی ایمیج ویو نمایش میده Sub task_OnPreExecute(CustomObjects() As Object) Dim iv As ImageView = CustomObjects(0) iv.bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"placeholder.jpg") End Sub Sub task_DoInBackground(params() As Object,CustomObjects() As Object,CurrentTask As AriaAsyncTask2) As Object Dim downloader As AriaAsyncTaskDownloader2 downloader.Initialize(CurrentTask) Return downloader.Download(params(0),File.Combine(File.DirInternal,"PIC1.jpg")) End Sub Sub task_OnProgressUpdate (Progress As Int,CustomObjects() As Object) Activity.Title = Progress End Sub Sub task_OnPostExecute(Result As Object,CustomObjects() As Object) Dim iv As ImageView = CustomObjects(0) If Result = "done" Then iv.bitmap=LoadBitmap(File.DirInternal,"PIC1.jpg") Else iv.bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"error.jpg") End If End Sub حالا میتونین این تسک رو چندین باز همزمان با مقدار های متفاوت ران کنید : Dim task As AriaAsyncTask2 task.Initialize("task") task.RunOnExecutor(Array("PicAddress1"),Array(ImageView2)) task.RunOnExecutor(Array("PicAddress2"),Array(ImageView3)) task.RunOnExecutor(Array("PicAddress3"),Array(ImageView4)) task.RunOnExecutor(Array("PicAddress4"),Array(ImageView5)) task.RunOnExecutor(Array("PicAddress5"),Array(ImageView6)) task.RunOnExecutor(Array("PicAddress6"),Array(ImageView1)) در 1 ساعت قبل، mehrabmmp گفته است : سلام اول تشکر بخاطر کتابخونه عالیتون اقای شاهدی من موقع دانلود وقتی عملیات دانلود رو کنسل میکنم فایل ناقص دانلود میشه جوری میشه کرد که وقتی کنسل شد فایل کلا دیگه دانلود نشه سلام قطعا وقتی دانلود رو کنسل میکنید فایل ناقص میشه دیگه ، زمانی که کنسل کردین فایل دانلودی رو هم باید پاک کنید در در 1395/06/06, 12:02:09، mohammad3250 گفته است : اقای شاهدی با کتابخونه دیزاین ساپورت مشکل نداره ؟ سلام خیر با هیچ چیزی تداخل نداره و راحت میتونید همه جا استفاده کنید با هر کتابخونه دیگه ای در در 1395/06/08, 06:39:45، mreza.mir72 گفته است : جناب شاهدی با پروگرسی غیر از پروگرس اصلی بیسیک میشه داخل ترد ها استفاده کرد ؟؟ (از ورژن 5 استفاده میکنم ) من pgWheel و چندتا دیگه امتحان کردم . به داخل متد اپدیت میرسه بعد دستور اپدیت مبگبره ؛ خطا میده که اینشالایز نشده هنوز . ببینید توی ترد جدا (DoInBackground) به هیچ UI ای نمیشه دسترسی داشت ، ولی توی ساب OnProgressUpdate و بقیه ساب هاش میتونید به هر ویو ای دسترسی داشته باشین و اون رو تغییر بدین 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اقای شاهدی اگه میشه بگین چطوری از ترید تو ساخت مولتی پنل استفاده کنیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ از ترد نمیتونین توی ساخت مولتی پنل استفاده کنید مولتی پنل در uiThread هست تا جایی که من میدونم و از asynce Task قابل دسترسی نیست فقط میتونین اطلاعات رو در ایسینک تسک بارگیری کنید تا سرعت بالاتر بره... البته اطلاعات من کمی محدوده در این باره 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ ورژن جدید کتابخانه اضافه شد (اضافه شدن ترد برای کار های خیلی سنگین و طولانی) برای دریافت کتابخانه و آموزش تصویری به قسمت دریافت فایل مراجعه کنید : https://answercenter.ir/files/file/2-کتابخانه-ariaasynktask 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ سلام لینک دانلود نسخه 6 مشکل داره لطفا رسیدگی کنید با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ با سلام وتشکر از شما چطور میشه دانلود را کنسل کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، یاسر گفته است : با سلام وتشکر از شما چطور میشه دانلود را کنسل کرد؟ سلام ، یه متغیر boolean تعریف کنید و کد هاتون رو داخل حلقه Do While بزارین تا هر زمان متغیر false شد دیگه دانلود ادامه پیدا نکنه ! Sub Globals Dim Atask As AriaAsyncTask Dim downloading As Boolean End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Atask.Initialize("ariatask") downloading=True Atask.Run(Null) End Sub Sub ariatask_DoInBackground(Params() As Object) As Object Dim dl As AriaAsyncTaskDownloader dl.Initialize(Atask) Dim result As String Do While downloading Try result = dl.Download("http://someServer.com/someFile.zip",File.Combine(File.DirInternal,"f.zip")) Catch result = "Error : " + LastException.Message End Try Loop If Not(downloading) Then result = "Canceled!" End If Return result End Sub هر زمان هم خواستین کنسل کنین متغیر رو false کنین و تسک رو هم کنسل کنین downloading=False Atask.Cancel(True) 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-asadi 22 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ کتابخونه خیلی عالی هست و کار راه بنداز من کارمو باهاش خیلی خوب انجام دادم و فقط یه مشکلی هست من یه تسک راه انداختم توی حلقه فقط مشکل اینجاس چجوری متد cancel رو پیاده کنم؟ یعنی قبل اینکه کاربر رفرش کنه و حلقه بره از اول تسک قبلیو کنسل کنم خخخ چی گفتم با گوشیم چقدر سخته کلا میخوام کنسل کنم یه تسک رو همین خخخ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smm1378 2 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۶ سلام . کامنت هارو خوندم و مشکلم رو ندیدم . امیدوارم اسپم نشه... من هر فایلی باهاش دانلود میکنم مثل mp3 و mp4 و ... ولی فایل .apk رو دانلود نمیکنه! دقیقا با همون کد ها مثلان فایل www.example.com/music.mp3 رو دانلود و اجرا میکنه ولی با همون کدها فایل www.example.com/app.apk رو دانلود نمیکنه! بجاش یک فایل 0 کیلوبایت میسازه! (چون آهنگو و ... رو دانلود میکنه به نظرم مشکل از کد نیست!) در ضمن پرمیشن فایل apk با فایل mp3 یکی قرار دادم تا مشکل از پرمیشن فایل نباشه !! ممنون میشم راهنمایی کنید ... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ سلام من دقیقا کدهایی که تو اموزش این کتابخونه گفتین رو وارد کردم اما الکی ارور میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ در 32 دقیقه قبل، behimiri گفته است : سلام من دقیقا کدهایی که تو اموزش این کتابخونه گفتین رو وارد کردم اما الکی ارور میده الکی ارور نمیده دوست عزیز شما الکی کد میزنی ، شما با اسم ایونت task اینیشیالایز کردی بعد اسم متد ها رو aa گذاشتی معلومه ارور میده ! زمانی هم که با این کتابخونه کار میکنی بهتره به جای debug برنامه رو روی حالت release اجرا کنی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ معذرت میخوام بله درسته مشکل همین بود ولی باز یه ارور دیگه میده تو قسمت لاگ AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 4, got 0 AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 4, got 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ در 4 دقیقه قبل، behimiri گفته است : معذرت میخوام بله درسته مشکل همین بود ولی باز یه ارور دیگه میده تو قسمت لاگ AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 4, got 0 AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 4, got 1 شما کارای که گفتم رو انجام بده ارور نمیده ، واقعا سخت نبود خط دوم رو هم میخوندین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1396/01/31, 06:48:29، امین شاهدی گفته است : شما کارای که گفتم رو انجام بده ارور نمیده ، واقعا سخت نبود خط دوم رو هم میخوندین استتتتتتتتتتاد خیلیییییییییی ممنون بابت کتابخونه بالاخره تونستم عکسای توی دیتابیسم رو باهاش دانلود کنم اونم بدون هنگ کردن وااااای خیلی عالیییهه فقط استاد چرا این ساب بعد از دانلود عکسا اجرا نمیشه ؟ (Sub task_OnPostExecute(Result As Object If Result="done" Then ( ToastMessageShow("eeeeeeeeeee",False End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما اومدین شرط گذاشتین که اگه result="done بود بیا و توست نشون بده. خب شما مقدار doneرو کجا فرستادین؟؟ شرط رو کلا بردارین و میبینین که پیغام نمایش داده میشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بله درسته فقط الان که شرط رو برداشتم 2 بار توست نشون میده یه بار وسط دانلود یه بار هم وقتی کلا دانلود تموم شد. بعد یه مشکل دیگه هم هست اینکه وقتی وسط دانلود اگه اینترنت رو خودت قطع کنی برنامه فورس کلوز میده ،اومدم خط کد دانلود رو توی try ,catch هم گذاشتم فایده نداشت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.