بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1396/01/31, 06:48:29، امین شاهدی گفته است : شما کارای که گفتم رو انجام بده ارور نمیده ، واقعا سخت نبود خط دوم رو هم میخوندین ببخشید استاد این ارور AriaAsynkTask Error : null بخاطر چیه اولین بار که دکمه دانلود رو میزنم این ارور رو میده ولی دوباره که دکمه دانلود رو بزنم شروع به دانلود میکنه لینکارو هم از دیتابیس میگیرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام آقای شاهدی، خسته نباشید. من با کتابخونه به یه مشکلی برخوردم که نیازمند بررسی شماست. من با ماژول AriaAsyncTask یه کد نوشتم که میاد صفحه ی یه اسکریپت php رو دانلود میکنه و یه خروجی JSON دریافت میکنه. خب حالا مشکل چیه؟ مشکل اینه که این اتفاق روی اندروید نسخه 4.x.x و 5.x.x و 6.0 به درستی انجام میشه ولی روی اندروید 7.0 بعد از DoInBackground دیگه به OnPostExcecute نمیره و بعد از چند دقیقه ارور زیر لاگ میشه: AriaAsynkTask Error : null پرمیشن های لازم ادد شده و دریافت میشن. یه نکته هم اینه که اندروید های نسخه 4 تا 6 ایمولاتور هستند ولی نسخه 7.0 دستگاه واقعی هست اما با این وجود روی نسخه اندروید 7.1.1(ایمولاتور) این مشکل وجود نداره! همچنین مشابه همین مشکل با دیگر کتابخونه های ارسال درخواست شبکه در نسخه 7.0 اندروید هست(مثل Volley و OkHttpUtils و OkHttp و حتی Http!) ممنون میشم این مورد رو بررسی کنید و درموردش اطلاعاتی بدید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۶ در در 1395/04/14, 13:17:43، امین شاهدی گفته است : سلام من از کتابخونه شما برای دریافت اطلاعات از دیتابیس آنلاین استفاده میکنم و با یک مشکلی مواجه شدم،اینکه وقتی برنامه برای اولین بار نصب میکنم به خوبی لیست رو لود میکنه ولی وقتی خارج میشم دوباره میام داخل دیگه لود نمیکنه وتوی گوشی واقعی هم زمانی این مشکل حل میشه که بعد از خروج برنامه از لیستrecentحذف بشه اینم عکس از لاگ: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadirkiani 0 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1395/06/02, 18:04:52، امین شاهدی گفته است : توی متد OnPostExecute مقدار هاتون رو که گرفتین ، ادپتر رو initialize کنین و مقدار ها رو بهش بدین سلام کد ها رو تست نکردم اگه احیانا موردی داشت اصلاح کنید بدون حلقه : Sub task_DoInBackground(Params() As Object) As Object Dim f1,f2,f3,f4 As AriaFile f1.initialize(File.DirInternal,"File1.jpg") downloader.Get("Address1").File(f1) task.PublishProgress(1) f2.initialize(File.DirInternal,"File2.jpg") downloader.Get("Address2").File(f2) task.PublishProgress(2) f3.initialize(File.DirInternal,"File3.jpg") downloader.Get("Address3").File(f3) task.PublishProgress(3) f4.initialize(File.DirInternal,"File4.jpg") downloader.Get("Address4").File(f4) task.PublishProgress(4) Return "Downloads Done" End Sub Sub task_OnProgressUpdate(Progress As Int) ToastMessageShow("File "& Progress &" Downloaded.",False) End Sub Sub task_OnPostExecute(Result As Object) ToastMessageShow(Result,True) End Sub با حلقه : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) task.Run(Array("Addres1","Addres2","Addres3","Addres4")) 'har tedad address bedin download mikone' End Sub Sub task_DoInBackground(Params() As Object) As Object For i=0 To Params.Length-1 Dim AFile As AriaFile AFile.initialize(File.DirInternal,"F"&i&".jpg") downloader.Get(Params(i)).File(AFile) task.PublishProgress(i+1) Next Return "Downloads Done" End Sub Sub task_OnProgressUpdate(Progress As Int) ToastMessageShow("File "& Progress &" Downloaded.",False) End Sub Sub task_OnPostExecute(Result As Object) ToastMessageShow(Result,True) End Sub سلام شما در قسمت دوم کد ها رو با حلقه نوشتید من دو تا مشکل دارم(تمام فیلم های اموزش ورژن های مختلف رو هم دیدم) اول اینکه من میخوام همین کد با متد RunOnExecutor نوشته بشه تا بتونم همزمان فایلها رو دانلود کنم مشکل دوم و اصلی من اینه که تعداد لینک های من متغیره و یبار ممکنه دوتا لینک باشه برا دانلود یبار ممکنه 4 تا لینک باشه برا دانلود خوب چطور باید کدش رو بنویسم شما در کد بالا به صورت ثابت 4تا ادرس دادید اگه تعداد متغییر باشه باید چکار کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/04/15, 14:41:46، iavaduu گفته است : سلام من از کتابخونه شما برای دریافت اطلاعات از دیتابیس آنلاین استفاده میکنم و با یک مشکلی مواجه شدم،اینکه وقتی برنامه برای اولین بار نصب میکنم به خوبی لیست رو لود میکنه ولی وقتی خارج میشم دوباره میام داخل دیگه لود نمیکنه وتوی گوشی واقعی هم زمانی این مشکل حل میشه که بعد از خروج برنامه از لیستrecentحذف بشه اینم عکس از لاگ: سلام این مورد شما ربطی به کتابخونه نداره. هر اکتیویتی یه چرخه داره ( Life Cycle ). زمانیکه برنامه شما به عنوان یک پروسس هنوز در حال اجراس و به گونه ای Kill Process نشده هیچوقت Create دیگه اجرا نمیشه، البته اگر کد اجرای AyncTask توی رویداد Create باشه. به این تاپیک توی سایت استک آور فلو مراجعه کنید » lifecycle - Android activity life cycle - what are all these methods for? - Stack Overflow 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من طبق فیلم اول کد ها رو نوشتم اما هیچ اتفاقی نیفتاد میشه راهنمایی کنید؟ اینم عکسش http://uupload.ir/files/7tj1_untitled-3.jpg نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ من طبق آموزش اول کد ها رو. به این شکل نوشتم و کتابخونه هم ورژن 6 رو تو لایبرری وارد کردم اما وقتی رو دکمه میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته Sub Globals Private Button1 As Button Dim aa As AriaAsyncTask End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") Button1.Text = "start" aa.Initialize("aa") End Sub Sub aa_OnPreExecute ToastMessageShow("start",False) End Sub Sub aa_DoInBackground(Params() As Object) As Object Dim ii As Int = Params(0) For i = 0 To 49999 ii = i +1 File.WriteString(File.DirInternal,"a.txt",ii) aa.PublishProgress(ii) Next Return ii End Sub Sub aa_OnPostExecute(Result As Object) ToastMessageShow("Done:"&Result,False) End Sub Sub aa_OnProgressUpdate(Progress As Int) Activity.Title = Progress &"/50000" End Sub Sub Button1_Click Dim ii As Int = 0 aa.Run(Array(ii)) End Sub اینم خطاها هاش پس از اجرا AriaAsynkTask Error : wrong number of arguments; expected 4, got 0 AriaAsynkTask Error : wrong number of arguments; expected 4, got 1 AriaAsynkTask Error : wrong number of arguments; expected 4, got 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، bahman2012 گفته است : من طبق آموزش اول کد ها رو. به این شکل نوشتم و کتابخونه هم ورژن 6 رو تو لایبرری وارد کردم اما وقتی رو دکمه میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته Sub Globals Private Button1 As Button Dim aa As AriaAsyncTask End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") Button1.Text = "start" aa.Initialize("aa") End Sub Sub aa_OnPreExecute ToastMessageShow("start",False) End Sub Sub aa_DoInBackground(Params() As Object) As Object Dim ii As Int = Params(0) For i = 0 To 49999 ii = i +1 File.WriteString(File.DirInternal,"a.txt",ii) aa.PublishProgress(ii) Next Return ii End Sub Sub aa_OnPostExecute(Result As Object) ToastMessageShow("Done:"&Result,False) End Sub Sub aa_OnProgressUpdate(Progress As Int) Activity.Title = Progress &"/50000" End Sub Sub Button1_Click Dim ii As Int = 0 aa.Run(Array(ii)) End Sub اینم خطاها هاش پس از اجرا AriaAsynkTask Error : wrong number of arguments; expected 4, got 0 AriaAsynkTask Error : wrong number of arguments; expected 4, got 1 AriaAsynkTask Error : wrong number of arguments; expected 4, got 1 برنامه رو در حالت release اجرا کنید ، این ارور زمانی رخ میده که روی حالت debug اجرا کنین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ در 13 ساعت قبل، امین شاهدی گفته است : برنامه رو در حالت release اجرا کنید ، این ارور زمانی رخ میده که روی حالت debug اجرا کنین ممنون حل شد اما وقتی کلید هوم home گوشیمو میزنم شمارش متوقف میشه و actvity.title رو عدد ثابت میمونه این در حالیه که هنو برنامه بسته نشده و این گزارش رو میده ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** sending message to waiting queue (thread_threadend) running waiting messages (1) false ** Activity (main) Resume ** اگه بخام همونجوری ادامه بده شمارشو باس چیکار کنم یا تو ساب Sub thread_ThreadEnd (Successful As Boolean) چی بنویسم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ در 11 دقیقه قبل، bahman2012 گفته است : ممنون حل شد اما وقتی کلید هوم home گوشیمو میزنم شمارش متوقف میشه و actvity.title رو عدد ثابت میمونه این در حالیه که هنو برنامه بسته نشده و این گزارش رو میده ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** sending message to waiting queue (thread_threadend) running waiting messages (1) false ** Activity (main) Resume ** اگه بخام همونجوری ادامه بده شمارشو باس چیکار کنم یا تو ساب Sub thread_ThreadEnd (Successful As Boolean) چی بنویسم؟ سلام، ببینید شما زمانیکه ترد رو توی اکتیویتی اجرا کنید، تا زمانی ترد کار میکنه که اکتیویتی شما فعال باشه. اما اگر توی سرویس این عمل رو انجام بدید دیگه با این مشکل روبرو نمیشید. توی بکگراند باید عکل شمارش رو انجام بدید و توی اکتیویتی این خروجی که توی بکگراند هست رو دریافت کنید که با CallSub باس بتونید انجامش بدید. 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ در 54 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام، ببینید شما زمانیکه ترد رو توی اکتیویتی اجرا کنید، تا زمانی ترد کار میکنه که اکتیویتی شما فعال باشه. اما اگر توی سرویس این عمل رو انجام بدید دیگه با این مشکل روبرو نمیشید. توی بکگراند باید عکل شمارش رو انجام بدید و توی اکتیویتی این خروجی که توی بکگراند هست رو دریافت کنید که با CallSub باس بتونید انجامش بدید. میشه یه سورس کوچیک راجبش بدید اینجا؟؟؟؟ ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadirkiani 0 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ در در 1395/05/11, 23:21:42، ali.1020 گفته است : من وسط دانلود نتمو قطع میکنم ولی 1- نمیاد برنامه ارور نیمده بعد نت رو وصل میکنم و باتن دانلود 3-4 میزنم 3- 4 بار Log("OnPreExecute") میاد بعد دانلود انجام میشه یعنی بلافاصله بعد از وصل شدن نت عمل دانلود انجام نمیشه الان کدهای دانلود رو کجا بیارم تا نت وصله شه اتوماتیک دانلود انجام بشه منم این مشکل رو دارم استاد شاهدی لطفا کمک کنید؟ و یه سوال دیگه : بعد از قطع شدن نت دقیقا په اتفاقی میوفته؟ sub خاصی اجرا میشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed6513 1 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ سلام میشه راهنمایی کنید ارور های زیر چه زمانی اتفاق میوفتن؟ من میخام از اسینک تسک استفاده کنم بعد از ران شدن ارور های زیر وی قسمت لاگ ها میاد در حالی که اسینک تسک هم کارش رو درست انجام میده. از یه پروژه قدیمی خودم هم ران میگیرم بازم این ارور ها رو نشون میده در حالی که قبلا این ارور ها رو نداشت. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اساتید عزیز برای دانلود همزمان چندتا فایل از کدوم کلس باید استفاده شه؟ AriaAsyncTask یا AriaAsyncTask2؟ این دو متد هاشون فرق میکنه من میخوام پراگرس هم داشته باشه. تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سلام جناب شاهدی آریاآسنک رو توی سرویس گذاشتم بعد از توی اکتیویتی با کالساب اجراش میکنم متاسفانه با ارور زیر مواجه میشم 1000 AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 1, got 0 1000 AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 3, got 1 ** Activity (home) Resume ** Panel size is unknown. Layout may not be loaded correctly. 0 AriaAsynkTask Error : null لطف بفرمایید بررسی بفرمایید Dim arg As Int=1000 CallSub2(getupdate,"rundl",arg) Sub rundl(g As Int) ar.Initialize("p") d.Initialize(ar) ar.Run(Array(g)) Log(g) End Sub Sub p_DoInBackground(params() As Object,CustomObjects() As Object,CurrentTask As AriaAsyncTask2) As Object Log(params(0)) ''''http://e/all.php?n=1000 Return d.Get("http://all.php").POST("n="¶ms(0)).String End Sub Sub p_OnPreExecute(CustomObjects() As Object) Log("pre") End Sub Sub p_OnProgressUpdate(Progress As Int,CustomObjects() As Object) If Progress=-1 Then sijuation="disconnect" Else Log(Progress) sijuation="updating" End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed6513 1 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ در در 1396/07/02, 04:56:30، mehran3d گفته است : سلام جناب شاهدی آریاآسنک رو توی سرویس گذاشتم بعد از توی اکتیویتی با کالساب اجراش میکنم متاسفانه با ارور زیر مواجه میشم 1000 AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 1, got 0 1000 AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 3, got 1 ** Activity (home) Resume ** Panel size is unknown. Layout may not be loaded correctly. 0 AriaAsynkTask Error : null لطف بفرمایید بررسی بفرمایید Dim arg As Int=1000 CallSub2(getupdate,"rundl",arg) Sub rundl(g As Int) ar.Initialize("p") d.Initialize(ar) ar.Run(Array(g)) Log(g) End Sub Sub p_DoInBackground(params() As Object,CustomObjects() As Object,CurrentTask As AriaAsyncTask2) As Object Log(params(0)) ''''http://e/all.php?n=1000 Return d.Get("http://all.php").POST("n="¶ms(0)).String End Sub Sub p_OnPreExecute(CustomObjects() As Object) Log("pre") End Sub Sub p_OnProgressUpdate(Progress As Int,CustomObjects() As Object) If Progress=-1 Then sijuation="disconnect" Else Log(Progress) sijuation="updating" End If End Sub دوست عزیز2 حالت داره به نظر من مشکلتون 1- این که ساب های مربوطه از نوع اسینک تسکی که تعریف کردید نیستند 2-تعداد ارگومانی که به اسینک تسک میدید کمتر از تعدادی هست که براش تعریف شده یعنی موقع استفاده از اسینک تسک2 شما هم باید parms() بدید و هم customview نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed6513 1 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ سلام من از اریا اسینکتسک2 و اسینک تسک دانلودر2 استفاده میکنم برای دانلود یک فایل صوتی فایل توی مسیری که کمباین میکنم ساخته میشه ولی فیلی که میخام دانلود نمیشه و داخلش ریخته نمیشه که پخشش کنم توی قسمت لاگ هم این رو مینویسه Attempt to invoke virtual method 'void ariagp.amin.shahedi.asyncytask.AriaAsyncTaskNewObject$task.doProgress(int)' on a null object reference معنی این چی هست؟ ممنون میشم کمک کنید فوری هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ در در 1396/07/02, 16:26:30، mehran3d گفته است : سلام جناب شاهدی آریاآسنک رو توی سرویس گذاشتم بعد از توی اکتیویتی با کالساب اجراش میکنم این مورد هم بعضی مواقع بخاطر اینکه روی حالت Debug تست می کنید هم امکان داره پیش بیاد. روی حالت Release بزارید تست کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ سلام میگم نمیشه برای AriaAsyncTaskDownloader یک هدر ست کرد این رو SetHeader("Accept-Language", "FA") ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akbar-single 2 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ سلام.دوستان فایل سمپلش کجاست این کتابخونه!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.